Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat

Buna seara! De vreo saptamana ma confrunt cu o tuse care nu se rupe in urma unei viroze. Este asemenea unui nod in gat. Precizez ca sunt inflamata pe peretele din spatele limbii. Se vad ca niste duluri mici. In ultimele 3 zile am eliminat prin tuse putin mucus de culoare galbui-maroniu. Pana in prezent am luat bronhoclear, decasept si homeovox. Ce sa fie oare de nimic nu isi face efectul?
8 comentarii

un antacid e cazul de supt si regim fara acru, acidulat, citrice, otet, lamai..s.a
un sprey uleios sa unga faringele faringo sprey, desinflan gat
un sprey uleios sa unga faringele faringo sprey, desinflan gat

Am fost ieri la urgenta la un medic ORL si mi-a prescris Ultracod 2cp/ zi, Omez 2cp/ zi si Vitamina A. Este buna recomandarea?

rennie de supt la culcare

Buna ziua. Am o fetita de 4, 6 ani care de vreo luna tuseste sec si scurt, si e răgușită. Initial a luat augnentin, ca e laringita. Nu a ajutat cu nimic. In paralel si eurespal si pastile de supt. Nu a trecut. Dr. A spus apoi ca e totul in regula la plămâni, si i-a recomandat grintuss. Nu a trecut. Apoi inainte de crăciun a zis sa ii dau ospen ca sa nu fie probleme de sărbători. Tot rusește si e răgușită. Acum ia prospan dar nu vad schimbari.. ce ma sfătuiți. Va multumesc. Precizez ca noaptea nu tusește deloc, doar ziua.

ragusala este un semn direct si concret ca acest copil face reflux gastro esofagian
am scris mult pe forum ce alimente trebuie evitate
am scris mult pe forum ce alimente trebuie evitate

Buna seara. Va multumesc pentru răspuns. Dar, as vrea sa va mai intreb...nu a avut astfel de probleme pana acum.iar la alimente am avut grijă, fiind răgușită am evitat tot ce am putut... ce ma sfătuiți va rog? Va multumesc!

1 se evita absolut toate alimentele acre, citricele, lamaiea, sucurile..., nici tab de supt NU trebuie sa contina vit C si lamaie
2. sirop septilin si de patlagina de baut la 8 ore la distanta de 1 ora unul de altul
3 Gaviscon sirop 3 ml la culcare si la nevoie daca acuza usturimi in gat
4 laridep sprey in gat
5 luni programare la ORL si Gastrologie
2. sirop septilin si de patlagina de baut la 8 ore la distanta de 1 ora unul de altul
3 Gaviscon sirop 3 ml la culcare si la nevoie daca acuza usturimi in gat
4 laridep sprey in gat
5 luni programare la ORL si Gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 6tuse care nu se mai opreste
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 43Simt un nod in gat si o senzatie de gat uscat, durere
- 4Nod in gat, sufocare sub marul lui adam
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 3tusesc de aproximativ o luna
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 4nod in gat de cateva luni
- 1Tuse de aproape un an care nu se trece
- 0Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 1nod in gat de cateva luni
- 2Senzatie de nod in gat
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 1Culoare maro in sputa si senzatie de nod in gât după ce m-am lăsat de fumat
- 2Senzatie de ceva in gat asociata cu senzatia de gat uscat si durere in spatele capului
- 1Nod in gat si iritatie
- 2Nu pot respira în intregime
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: