rosu in gat cu tuse foarte puternica- zinnat+ oxacilina
fetitamea de 2 ani si sapte luni este racita si tuseste foarte zgomotos. doctorul a spus ca este rosu in gat fara nimic altceva la plamani, mi-a dat lekoklar sirop pe care i l-am dat decat o singura zi pt ca mi-a schimbat apoi tratamentul deoarece a facut febra. Acum ii dau zinnat si oxacilina capsule acestea la 8 ore., darfetita mea acuza dureri de burtica si doctorul a spus ca tot din cauza gatului. nu este tare tratamentul acesta cu antibiotice? Am facut rau daca dupa o zi i-am dat zinnatul la 12 ore si oxacilina la 8 ore ?
2 comentarii
A putut fetita dumneavoastra sa inghita capsulele? Daca ati dat capsulele desfacute.nu au avut nici efect si probabil au provocat o reactie gastrica. Un copil poate avea febra pana la 3 zile si pe fond de antibiotic in cazul cand inflamatia este virala si antibioticul se indica numai pentru a preveni o complicatie.
Mie m-i se pare exagerat tratment cu zinat si oxacilina pentru rosu in gat.Asa cum spunea si fvaleriu febra poate persista 2-3 zile si se combate cu antitermice.Nu inteleg de ce a schimbat tratamentul dupa o zi?Pentru ca avea febra?trebuia continuat impreuna cu un antitermic cel putin 3 zile dupa care se evalua sitatia si se lua o hotarire.Fara a fi rautacioasa cred ca ar trebui sa schimbati d-voastra doctorul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PERITOL ?
- 5tusesc de un an
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 8tuse expectoranta
- 3Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata
- 4o tuse ciudata
- 3Bronho-vaxon.Tusesc si simt ca ma sufoc-efect secundar?
- 8Otita la copii
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 7rinoadenoidita si disfunctie ototubara - otita medie
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 15tusea la copii
- 2tuse de care nu mai scap!
- 4Tuse de 2 luni si 15 zile
- 3tuse, sputa, raguseala
- 1Problema tuse
- 1Masea putrezita
- 1Tuse de 2 săpt.
- 0Rosu in gat bebelusa 1 an
- 0Tuse urâtă până vomit
Mai multe informații despre: Tusea rosu in gat