Tuse fara motiv
Am o problema care mi s-a intamplat anul trecut doar in vara si vara asta inclusiv si pana in momentul de fata. Lucrez mult la calculator si cand stau in pozitia sezut ma gadila pe gat si am o tuse seaca de parca uneori ma sufoc. Cand ma ridic si imi fac de treaba sau stau intinsa nu am nimic.
Mi s-a intamplat sa fiu plecata in concediu 1 saptamana in care am tusit intruna fara sa se aplice regula de stat pe scaun. Am ajuns acasa nu am mai avut probleme, doar cand stau pe scaun. Ce ar putea fi? Mi se pare ciudat..
Mi s-a intamplat sa fiu plecata in concediu 1 saptamana in care am tusit intruna fara sa se aplice regula de stat pe scaun. Am ajuns acasa nu am mai avut probleme, doar cand stau pe scaun. Ce ar putea fi? Mi se pare ciudat..
1 comentarii
alimente care pot irita si usca faringele
otet, lamai, usturoi, struguri, citrice, acidulate, prajeli. care trebuie exluse pana dispar simptomele
otet, lamai, usturoi, struguri, citrice, acidulate, prajeli. care trebuie exluse pana dispar simptomele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tuse seaca; productiva de 3 saptamani
- 46tuse seaca iritativa provocata de o gadilatura in gat
- 1tuse seaca iritativa
- 1dispnee, tuse seaca, durere
- 1tuse seaca
- 5Tusesc de 2 luni foate tare !!!!!
- 4Tuse seaca pe perioada rece
- 1Tuse seaca persistenta, senzatie de mucoasa nazala interna uscata, respiratie rece
- 1Tuse seaca doar cand stau la birou
- 1Tuse seaca
- 1Tuse seacă, iritativă recurentă
- 4Tuse seaca fetiță de 4 ani
- 4Reactie interstitiala perihilar bilateral
- 12Tuse seacă - am senzația ca am ceva în gat tot timpul și care im da sensatia ca trebuie sa tușesc
- 0Tuse seaca care durează de 3 luni
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 1Senzatie de nod in gat+tuse seaca amigdalite umflate
- 1Tuse seaca persistenta care dureaza de 4 luni ?
- 0Tuse latratoare bebe 9 luni
Mai multe informații despre: tusea seaca tusea iritativa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: