Umflatura in zona vaginala

17-06-2018
Carmen1150
Nu este medic/terapeut
Carmen1150
Buna ziua. In urma cu doua saptamani dupa menstruatie am avut o usoara senzatie de discomfort in partea stanga a vulvei, paralel cu clitorisul. Dupa o zi, doua discomfortul era din ce in ce mai intens si in a 4 a zi deja era umflata portiunea respectiva, ajungand la un discomfort intens atunci cand stateam jos sau stateam picior peste picior. In 2 zile mi-a trecut urmand ca mai apoi sa nu am nimic timp de o saptamana. Intre timp am fost si la un consult ginecologic, doamna doctor mi-a spus ca e posibil ca acel discomfort si umflatura sa fie cauzate de un fir de par adanc sub piele infectat, si mi-a recomandat sa ma dau cu baneocin unguent daca o sa mai recidiveze. Acum cateva zile iar am simtit o mica senzatie de discomfort in aceeasi portiune, m-am dat cu baneocin si a doua zi mi-a trecut. Voiam sa va cer parerea si dumneavoastra in legatura cu ce ar putea fi ? Am observat ca portiunea este sensibila si se umfla atunci cand port blugi stramti, stau jos sau este orice fel de presiune in zona intima. Nu stiu ce sa ma mai fac, cum as putea sa rezolv problema. Peste doua saptamani am sa merg din nou la ginecolog, desi as vrea ca pana atunci sa fie problema rezolvata.
3 comentarii
0
19-06-2018, ora 10:50
Carmen1150
Nu este medic/terapeut
Carmen1150
Va rog frumos ma poate ajuta cineva cu o parere? Imi este foarte teama sa nu fie ceva grav.. sunt ipohondra de fel si ma gandesc doar la ce e mai rau..
0
30-06-2018, ora 06:46
ElyssaT
Nu este medic/terapeut
ElyssaT
Buna Carmen,
E posibil sa fie glanda bartholin. Acum esti ok?

Ai fost la dr?
0
20-07-2018, ora 11:18
Carmen1150
Nu este medic/terapeut
Carmen1150
Acum sunt mai bine. Am fost la medic de doua ori in ultimelw 2 luni si mi-a dat diagnosticul de colpita. Am luat 2 ture de tratament si pot sa zic ca sunt mai bine. Insa abia de cateva zile pot sa zic ca ma simt mai bine cu adevarat. Labia stanga s-a dezumflat in mare parte si nu ma mai doare, insa putin e mai mare decat cea dreapta si nu imi dau seama daca asa e normal sau inca e inflamata.. Imi e si jena sa mai merg din nou la doctor pentru problema asta..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vulvodinia - ce trebuie să știi
  •