Umflatura gat, de la reflux??
Bună ziua!
De ieri simt o mică durere in gat doar pe partea dreapta și am observat că am o umflatura tot pe dreapta, iar în spatele pliului amigdalei drepte am o umflatura, o bucata de carne asemănătoare cu amigdala. Menționez că am infecție la radacina unei masele, de pe partea dreapta, jos, luni urmează sa o scot, momentan iau antibiotic. De la ce ar putea fi acele umflaturi? De asemenea am reflux gastroesofagian de mult timp. Când țin regim se ameliorează simptomele, imediat ce incetez simt cum revine și ma supără și gâtul, dar acum au apărut și aceste umflaturi
De ieri simt o mică durere in gat doar pe partea dreapta și am observat că am o umflatura tot pe dreapta, iar în spatele pliului amigdalei drepte am o umflatura, o bucata de carne asemănătoare cu amigdala. Menționez că am infecție la radacina unei masele, de pe partea dreapta, jos, luni urmează sa o scot, momentan iau antibiotic. De la ce ar putea fi acele umflaturi? De asemenea am reflux gastroesofagian de mult timp. Când țin regim se ameliorează simptomele, imediat ce incetez simt cum revine și ma supără și gâtul, dar acum au apărut și aceste umflaturi
2 comentarii
Umflatura a rămas la fel, iar acum ma și doare puțin la înghițire doar pe dreapta. Ce credeți că ar putea fi? Medicul de familie nu și-a putut da seama, deoarece acea umflatura se vede doar dacă incordez cumva gâtul.
Vă pot trimite o poză dacă îmi dați o adresă de mail.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Umflatura + presiune anormala in regiunea gatului
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 3Flegma in gat, preponderent seara la culcare
- 1umflatura mica la baza gatului chiar in mijloc
- 2Problema ORL
- 0Gat iritat
- 3Durere persistenta amigdale
- 4Infectie in gat
- 2Senzatie de jena in gat
- 5Umflatura zona cervicala adolescent
- 2Vezicule in gat, tuse uscata/productiva, durere pulmonara