Umflatura in zona genitala
Buna ! Am o problema.. Am facut doua teste de sarcina care au iesit negative mentionez ca au fost firme diferite la interval de o luna. Nu am simptome de sarcina dar in zona ovarelor este umflat vizibil si palpabil. Ce poate insemna asta ? Poate fi sarcina sau poate fi altceva ?.. Si menstruatia mi-a venit normal.. Am si o scurgere de culoare alba diferita de cea de la ovulatie ca si consistenta. Astept un raspuns urgent.. Multumesc!
1 comentarii
buna,
un singur sfat iti pot da, si anume sa mergi la medicul tau ginecolog...cred ca este in masura sa isi dea seama ce ai si sa iti administreze un tratament.nu mai sta ca nu este de joaca cu chestiile astea, mai ales pe termen lung!!!o zi frumoasa sa ai!
un singur sfat iti pot da, si anume sa mergi la medicul tau ginecolog...cred ca este in masura sa isi dea seama ce ai si sa iti administreze un tratament.nu mai sta ca nu este de joaca cu chestiile astea, mai ales pe termen lung!!!o zi frumoasa sa ai!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2arsuri si dureri genitale
- 3pare un cos in zona genitala
- 3dureri la nivelul zonei inghinale
- 3ovule si virgina
- 12Umflatura zona genitala
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 4probleme genitale dupa sex
- 4problema in zona genitala
- 3durere genitala care nu trece
- 3dupa masturbare... am un disconfort fizic in zona genitala
- 3infectie zona genitala
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 5Umflatura in zona genitala
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 4m-am lovit in zona genitala.. in timp de invatam sa merg cu bicicleta
- 0Inflamare a zonei genitale
- 1Secretie alba, galbuie
- 0Nodul în zona genitala sau cos
- 0Umflatura intre labie și clitoris
Mai multe informații despre: umflatura in zona genitala zona genitala