Umflatura rosie pe picior

20-10-2018
eli.5
Nu este medic/terapeut
eli.5
Bună seara! Acum aproximativ 2 saptamani mi-a aparut un cerculet roz sub genunchi, de pe care se dădea jos pielea. M-am gandit ca e doar piele moarta, m-am lovit undeva; cine stie. Insa, a început sa se inroseasca si sa se umfle si sa apara niste bube albe in locul respectiv. Am stors o buba care parea sa fie principala si a iesit o gramada de puroi...am pus spirt, crema si in a doua zi a fost învinețit si in jurul cercului s a inrosit si au aparut mai multe bube.
in seara aceasta am inceput din nou sa storc deoarece mi se parea ca mai este puroi, dar nu era. in schimb, a inceput sa curga un lichid transparent, un fel de apa.
ce ar putea fi? este nevoie sa imi fac griji?
de mentionat, doare la atingere si umflatura daca este apasata, se muta.
4 comentarii
0
20-10-2018, ora 22:30
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Exista mii de raspunsuri posibile (de exemplu, insuficienta limfatica sau venoasa periferica, ulcer varicos).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi practicate, antecedente vasculare, reumatologic-inflamatorii, renale, cardiace, hepatice etc
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
21-10-2018, ora 09:04
eli.5
Nu este medic/terapeut
eli.5
sex feminin, 13 ani, 166 cm si 49 kg; am cateva probleme de sănătate, de exemplu tahicardie, scolioza, posibila gastrita, dar nu credeam ca ar putea sa aiba legătură. sport si eforturi nu prea fac, asta din cauza tahicardiei. alte probleme nu am, sau cel putin nu au fost inca depistate.
0
21-10-2018, ora 11:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Mda.
Este imposibil de precizat cauza suferintei fara o examinare clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
21-10-2018, ora 12:01
eli.5
Nu este medic/terapeut
eli.5
Mulțumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns