Un fel de bubita pe penis
Ma streseaza de aproximativ o luna asa zisa buba de pe penis. Aceasta este pozitionata exact la mijlocul penisului sub acesta. Ieri am incercat sa o sparg, crezand ca tot este un cos, insa a iesit un fel de 'apa' din ea. Astazi este mai mare si mai tare, un fel de bob de mazare. Nu ma mananca, nu ma doare, dar cand 'o ating mai tare' atunci incepe sa ma doara. Ce poate fi? Nu stiu daca imi aduc aminte bine, dar cu 2-3 luni in urma as mai fi avut una mai mica exact sub aceasta insa aceasta a disparut. Acum ma confrunt cu alta, ce pot face ? Nu am unde sa merg la un medic momentan
3 comentarii
Cand poti, te adresezi Dermatologului. Nu se dau reteta si diagnostice pe Forum. Trebuie sa te vada un medic. Pina atunci igiena intima zilnica.
Timp de o saptămână m-am dat cu cremă de galbenele + ceai de muşeţel. A trecut treptat treptat ! :)
Si daca e herpes genital ? Asta e un virus. Nu trece niciodata. Ramai purtator. Se ia si cu prezervativ chiar daca nu ai buba. Cand iti mai iese sa te vada un Dermatolog. Incearca sa nu dai si pe la altii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite albe la nivelul penisului
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 0dilema, bubite pe penis
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 0Bubite albe penis
- 3Bubite pe capul penisului
- 3Bubite mici sub pielea capului!
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 1Probleme cu glandul!
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 1Afta pe varful penisului!
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 3Bubite pe penis
- 1Bubite pe penis
- 0Am o problema în legătură cu penisu meu
- 1Oare am candidoza.?
- 0Ce inseamna? Ce trebuie sa fac?
- 0Buba pe uretra
- 0Bubita pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: