Un pic curios
Va salut.Ma numesc daniel, ultimul contact sexual l-am avut cam acum 3-4 luni(primul neprotejat).Prin decembrie am avut o mica problema.Mi-a aparut un fel de.roseata pe gland(insotita de niste mancarimi).M-am gandit ca este doar o iritatie si nu i-am dat cine stie ce importanta.A trecut, fericire mare.Eh problema este ca, de cateva zile am observat pe gland un fel de pete mici rosii, groaznic de mici, putine la numar, oarecum umflate, care la ceva vreme produc se albesc la varf.De parca ar forma o coaja, care se curata destul de usor sub jetul de apa.Nu am vazut sa elimine lichid, nu ma jeneaza sub forma de durere sau mancarimi, totul pare ok din punctul acesta de vedere.
Daca mi-ati putea da niste idei cam ce ar putea fi...ar fi perfect.Ma gandeam sa ma duc la un urolog zilele acestea.Sugestii?
Multumesc frumos.Sanatate.
Daca mi-ati putea da niste idei cam ce ar putea fi...ar fi perfect.Ma gandeam sa ma duc la un urolog zilele acestea.Sugestii?
Multumesc frumos.Sanatate.
2 comentarii
As dori sa adaug ca am vorbit cu fata astazi, mi-a spus ca si-a facut acum ceva vreme controlul periodic cu analize si tot si i-a iesit OK.Asta nu inseamna ca o si cred :)
Alte subiecte recente din această secțiune: