ureche infundata

16-07-2012
30andreea
Nu este medic/terapeut
30andreea
Buna ziua.Saptamana trecuta am avut o durere de gat datorita unei raceli, dupa cateva zile mai precis martea trecuta urecea stanga mi s-a infundat si ma durea destul de tare asa ca am fost la urgente petru ca era tarziu, mi s-a spus ca am un inceput te otita medicul de acolo mi-a prescris vibrocil si ceva pastile pt gat, mrntionez ca eram la prima zi de antibiotic klacid una la 24 de ore, am stat pana vineri dar nu afost nici o ameliorare, am fost la un cabinet orl particular mi s-a pus acelasi diagnostic de otita medie acuta medicul mi-a prescris ciprinol doua la 12 ore si ciprofloxacin picaturi petru ureche, problema mea este ca sunt in a treia zii de administrare probleme cu gatul nu m-ai am insanu simt nici o ameliorare la ureche este la fel de infundata de parca nu mi-am pus nimic nu stiu ce sa fac sa merg din nou la cabinet sau sa mai astept probabil dureaza pana isi face efectul, va rog da-ti un raspuns pentru ca este deja o saptamana decand am aceasta problema si nu stiu ce sa cred.Va multumesc.
1 comentarii
0
16-07-2012, ora 08:40
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru a desfunda urechea este necesar ca nasul sa fie foarte bine desfundat si curatat
urechea trebuie incalzita de mai multe ori pe zi
gasiti pe forum cum se face tratamentul local in asa cazuri
Adaugă un comentariu / răspuns