Ureche înfundată după Covid

14-04-2022
Nico0
Nu este medic/terapeut
Nico0
Buna ziua ! Am 32 de ani și acum 2 luni jumătate am avut Covid ( formă ușoară cu secreții nazale ) problema e că în timpul infecției mi s-a înfundat urechea dreapta și pocnește foarte tare daca înghit și simt o presiune puternica în urechi. Am fost la 4 doctori ORL și toți mi-au spus că timpanul arata bine și am făcut 2 audiograme si timpanograme care au ieșit perfect. Am luat tratament cu antibiotic Zinnat, antiinflamator Medrol A, picături nazale Biorinil, Sinupret, și de o luna iau picături cu corticosteroizi Avamys dar nu vad nici o îmbunătățire din contra acum aud și un țiuit in urechea dreapta și a început să se înfunde si urechea stângă. Am fost din nou la un control și mi-a zis că pe timpan au apărut niste venisoare roșii și probabil din cauza aia aud tiuitul. E posibil sa fie problema cu trompa lui Eustachio ? Preciz că mi s-a spus că am și o mică rinita la nas. Mi-e frica că nu o sa mai scap de senzația asta vreodată ( nici un medicament nu-și face efectul ).Aștept un răspuns.Va mulțumesc !
3 comentarii
0
14-04-2022, ora 21:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sindromul Postcovid... Este o inflamație cronica de durata.. 2.. 3 ani de zile.. Care afectează tot tractul digestiv de la vârful limbii la colon.
Covidul sa făcut remarcat prin mini tromboze în tot corpul.. Care poate afecta circulația locala.. În anumite zone. Circulația cerebrala
Este mukt de vorbit. De corectat în alimentație în tratament
Nu se poate asa în regim de sfat aici..
0
14-04-2022, ora 22:00
Nico0
Nu este medic/terapeut
Nico0
Va mulțumesc pentru răspuns. Credeți că poate fi ceva grav ? Dumneavoastră credeți că nu e ok sa mai continui cu tratamentul cu corticosteroizi Avamys ? Mi s-a spus să-l iau încă 3 luni. Când a-ți putea să mă programați la un consult video ? O seară frumoasă !
0
15-04-2022, ora 07:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Îmi scrieți pe mail sau whatsapp
Amănunțit.. Vârstă. Sex. Înălțime. Kg
Ce probleme digestive sunt
Dacă este o alimentație corecta seara sau sunt șanse de un reflyx în somn
Daxa sunt infecții dentare. Mai cu seama sus sub sinusul maxilar..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •