urechea stanga-problema

12-09-2011
nolymyt
Nu este medic/terapeut
nolymyt
Buna Ziua.M-am trezit in dimineata zilei de Miercuri(saptamana trecuta) cu o infundare a urechii stangi.Joi.. am fost la ORL si am avut dop de ceara.Mi l-a scos dar si azi am o infundare(sau presiune)(sincer nu stiu cum s-o numesc) in ureche.Acum a inceput sa si bubuie putin.Nu am tensiune ca mi-am luat-o(am 11 cu 6).. nu ma doare altceva.. doar urechea e stresanta.. doar simt si nod in gat pe partea stanga.. asta a fost de cand am avut pneumonie(iarna anului trecut).. dar nu grava.. faceam 37.5-38.. si ma durea gatu tot in partea stanga si tuseam foarte rau (mi-a trecut iar apoi a inceput chestia cu nodul in gat).. Simteam intr-o zi acel nod si m-am dus la doctor crezand ca am rosu..dar doctorul mi-a zis ca nu e.. si a zis ca sigur e lipsa de calciu.. am inceput de azi sa mananc banane, mere si sa iau calciu si magneziu..pastile de doua ori pe zi.. Oare simptomul asta la ureche sa fie de la lipsa de calciu?? spuneti-mi va rog.Multumesc
2 comentarii
0
12-09-2011, ora 23:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebuie sa te intorci la ORL
0
14-09-2011, ora 19:06
nolymyt
Nu este medic/terapeut
nolymyt
maine dupa-amiaza ma duc la control.. dar vroiam sa stiu de la ce poate fi.. ca nu ma supara altceva.. doar urechea e infundata si cateodata mai sunt si niste bubuieli mici.. care este parerea d-voastra? Ce as putea avea?
Adaugă un comentariu / răspuns