Urechi umede

06-04-2009
CoSm1Nh0
Nu este medic/terapeut
CoSm1Nh0
Buna ziua, am si eu o problema de ceva timp.Am tot timpul urechile umede, ca si cum as avea apa inauntru.
Cand stau mai mult timp cu capul pe o parte, urechea presata se infunda si cand ma misc putin imi curge apa.
Am fost la medicul ORL, mi-a spus ca ar fi vorba despre o otita micotica, mi-a prescris Exoderil pentru a ma unge in ureche, dar nu avut nici un efect.
Dimineata cand ma trezesc am urechile pline de cojite.
Ce as putea sa mai fac?
1 comentarii
0
06-04-2009, ora 17:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este foarte greu de tratat micoza de unul singur.
ar fi bine sa poti merge la medic la 3 zile sa.ti aspire secretiile si sa.ti administreze local tratamentul.
daca nu e posibil...
trebuew sa tii cont de 3 lucruri foarte importante... micoza se dezvolta in mediul Umed, cald si intuneric!
deci ca si tratament trebue sa faci tot posibilul ca sa nu aiba mediul de dezvoltare...
1. NU speli urechea Niciodata cu Apa !!!.. inaite de baie.. astupi urechea cu vata, imbibata in ceva uleios sau o crema !!!
2. Usuci Interiorul urechii cu Uscatorul de par... de 3-4 ori pe zi cate 4-5 min ( pana al vindecare) in rest.. nhumai dupa baie !
3.stergi in interior cu un betisor.. imbibat cu un alcool( boricat, proplis, Biter suedez.)
Adaugă un comentariu / răspuns