Urgent cipralex
Bună seara … în anul 2019 am descoperit o depresie. Am început cu cipralex și xanax pt 9
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130TONOTIL-N
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 3Tratament pentru anxietate necorespunzator sau efecte adverse?!?!
- 5Tulburare discordanta
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 2De la tratament?
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 2Mirzaten, anxiar
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 0Cine a luat Solian, a avut probleme cu glicemia desi inainte nu avea ?
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 2Renunțare tratament
- 1Fevarin și Bromazepam plus Rispolept Consta.
- 7Olanzapina
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: