Urgent cipralex
Bună seara … în anul 2019 am descoperit o depresie. Am început cu cipralex și xanax pt 9
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 1intreruperea tratamentului pshiatrie
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 5tratament psihiatric si vitamine
- 11Episod depresiv recurent
- 3Stari de confuzie/panica
- 14Dureri osoase de la medicația antipsihotică??
- 13Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice
- 1Marire doza cymbalta
- 2Prozac. Anafranil.
- 6Intrebare arketis in sarcina
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 2Anxietate generalizata
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 2Dependenta alventa
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 0Cine a luat Solian, a avut probleme cu glicemia desi inainte nu avea ?
- 1Fevarin și Bromazepam plus Rispolept Consta.
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: