Urgent cipralex
Bună seara … în anul 2019 am descoperit o depresie. Am început cu cipralex și xanax pt 9
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
Luni apoi am făcut pauza deoarece mă simțeam mai bine … și am tot continuat în ani ăștia cu xanax zilnic doza de 1 mg seara pt a putea dormi… anul 2023 am luat iar pt un an și cipralex … numai iau din aprilie cipralex.. i-au doar xanax pt a reuși sa dorm…. Ideea e ca am rămas fără emoții mi-a inhibat att de mult tot ca park sunt anesteziata in corp.. energie așa și așa … gândirea încetinită puțin … excitare spre deloc.. deși numai iau din aprilie n-am revenit la normal deloc … ce să fac ??? Sunt cu analizele la zi totul e ok … mănânc sănătos chiar am un doctor nutriționist care se ocupă și mi monitorizează mesele, sport fac de 4-5 ori pe sapt …. Dar energia mea e 0… tot ce fac fac cu f mare greutate … cum îmi revin după acest cipralex ? Vă rog ce aș putea face
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 80Neuroliptice si efectele adverse necunoscute ce apar si dispar
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 72A luat cineva haloperidol?
- 2Psihoza
- 2Remeron si cipralex
- 4Ajutor! Am luat olanzapina in sarcina
- 0Am nevoie de răspunsul unui medic - prozac și cipralex pentru anxietate și toc
- 2De la tratament?
- 5Anxiar si Cipralex
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 0Gabapentin
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 1Depresie-viza medicala
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 11Neuroleptice
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: