urinare deasa

12-05-2010
b.elena2010
Nu este medic/terapeut
b.elena2010
bunica mea urineaza foarte des, cateodata nu se mai poate tine si face pe ea. Stiu ca are ruptura de perineu insa altre prombleme nu decat osteoporoza. Care este problema si ce ar putea sa ia ca medicamente?
2 comentarii
0
12-05-2010, ora 18:51
layca m
Nu este medic/terapeut
layca m
buna ziua! mi-am facut acum doua zile ecografie si mi-a gasit nisip la ambii rinichi si un ovar inflamat, doctorul de familie mi-a prescris sa iau amoxacilina, movalis, urinex si no-spa, astazi am inceput sa iau tratamentul, este oare reteta indicata pentru problemele mele sau trebuia sa consult si un specialist?Ma sperie problema cu ovarul in special si vreu sa stiu daca tratamentul este bun
0
28-10-2010, ora 19:20
layca m
Nu este medic/terapeut
layca m
buna seara, am si eu o problema, mi-au aparut 2 ganglioni dupa ureche cam de marimea bobului de fasole, asta inseamna ca am infectie in organism ?
Mi-au mai aparut si acum 4 luni cand eram sub tratamentul cu antibiotice din cauza unei infectii urinare, am fost la medic, iar acesta mi-a spus ca e posibil sa-mi fi aparut datorita faptului ca antibioticul pe care il luam nu era suficient de puternic pentru organismul meu, apoi mi-a prescris alt antibiotic mai puternic si anume ZINAT, care pot spune ca nici tratamentul cu acesta nu a avut rezultate foarte bune referitor la ganglionii aparuti, pentru ca intr-adevar mi s-au mai desumflat dar nu de tot, acum ii am iar umflati, sfatuiti-ma va rog ce sa fac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •