urinari dese si cu usturimi

13-05-2016
liasandu68
Nu este medic/terapeut
liasandu68
Buna ziua,
Am fost operata de 23 de zile de incontinenta urinare (rupura de perineu) cu montare de bandeleta.Operatia a decurs bine, m-am simtit bine, pana acum o saptamana cand am inceput sa am urinari din ce in ce mai dese si usturimi in zona in care urinez.Am facut un examen complet de urina care a iesit negativ, doar foarte rare leucocite la sumar.Intre timp am vazut de doua ori mici pete sangerii ldupa urinare pe hartia igienica.Am repetat analizele astazi si am aflat doar rezultatul la sumar:bilirubina:neg, corpi cetonici:neg, densitate:1, 025, eritrocite:neg, glucoza:neg, leucocite:neg, nitriti:neg, pH 6, 0, proteine:neg, urobilinogen:0, 1, sediment urinar -, celule epiteliale plate: relativ frecvente.Maine o sa vad daca este infectie urinara.Mentionez ca medicamente iau doar 2 capsule de urisan pe zi.Ce ma sfatuiti?
4 comentarii
0
03-06-2016, ora 22:59
Esality
Nu este medic/terapeut
Esality
Cum a decurs testul? Cum va simțiți? Pute-ti imbunatatii situatia? O seara frumoasa.
0
04-06-2016, ora 09:08
liasandu68
Nu este medic/terapeut
liasandu68
Testul a iesit negativ.Dupa mult chin doctorul mi-a prescris tratament de vaginita(o candidoza ) cu ovule intern si extern crema, care a fost eficient partial dar problema a recidivat si sunt iar sub tratament.Nu a fost grea operatia cat starea in care sunt acum cand ma inteapa, ma apasa, simt inflamatie locala si disconfort si ma face sa fiu stresata ca ceva nu e in regula nici cu operatia.Sper sa fie doar aceasta vaginita si sa pot spune dupa ce trece ( nu mai mananc dulciuri, nici un fel de carbohidrat) ca nu m-am chinuit degeaba.Sanatate !
0
04-06-2016, ora 21:18
Esality
Nu este medic/terapeut
Esality
Știu că sunteți îngrijorată, dar sper sa puteti face fata acestor lucruri neplăcute, și știu că nu va simțiti bine.. Eu va urez din tot sufletul ca sa treceți cu bine prin acesta problema. Fi-ti puternica. O seara frumoasa..
0
05-06-2016, ora 16:15
liasandu68
Nu este medic/terapeut
liasandu68
Multumesc pentru incurajari! E mare lucru sa te inteleaga cineva.Daca aveti o problema similara de sanatate, sper sa o rezolvati si sa depasiti momentele critice foarte usor ! Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •