Usturime mictiune

Salut! De mai exact doua zile am o problema cu penisul. Zilele trecute, de plictiseala si de redus mintal ce sunt mi-a trecut prin cap sa-mi fac un flashlight homemade adica chestie d-aia de iti introduci penisul in ea. Faza e ca am folosit o manusa de latex dintr-un sertar, ce m-am gandit eu, sa spal manusa cu sapun bine de tot ca na, o sa fie curata dupa, insa m-am inselat. Dupa folosirea acelei "jucarii" am resimtit imediat dupa usturimi in zona gaurii de mictiune si pe pielea interioara a preputului. Pe piele am folosit o crema de galbenele naturala si este ok insa, acum cand urinez ma ustura, insa doar in varful penisului, fix inainte ca urina sa iasa. Astazi am observat si unele crapaturi pe capul penisului, nu chiar evidente insa se pot observa. Mie imi este foarte frica sa nu fie vreo infectie. Tin sa mentionez ca nu mi-am inceput viata sexuala si ca am avut o operatie de fimoza insa la varsta de 13 ani, eu acum avand 18. Am mentionat fiecare afectiune de care am dat pana acum, in rest totul este ok, pot decalota penisul fara probleme. Singura problema care ma si sperie este usturimea in timpul mictiunii. Multumesc mult pentru timpul acordat si in caz ca va intrebati, nu, nu l-am anuntat pe tata inca in legatura cu problema, vreau intai sa ma lamuresc si sa stiu gravitatea situatiei, are destule pe cap momentan.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme mari la urinare
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 5dupa sex.. sangerez la urinare
- 4senzatie usturime penis
- 22fiere marita, viermi intestinali...
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 3usturime la urinare si discomfort
- 4ajutor va rog sunt speriat tare! am devenit microfob
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 2usturime la barbati
- 1Usturime la urinat
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 2Numeroase probleme ale penisului
- 1Prostata marita
- 2O ușoară usturime la penis
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 6Infecție urinara ?
- 1Urinari cu flux intrerupt si usturimi
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
Mai multe informații despre: usturimea la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: