Usturime permanenta canal urinar(uretra)
Salutare. Vreo noutate despre aceasta problema?
Salut, de 1 an si 3 luni ma lupt cu o problema, am avut clamidia un urma unui sex neprotejat
Am luat de vreo 7 8 ori cure cu tratamente antibiotice, azitrox, doxi, ceva cu T, tot pentru asta... ciprofloxacina, luni de zile, timp in care parea ca se amelioreaza, dupa care, revenea.
Am fost la doctori, mi au zis ca am sindrom cronic pelvis, pentru ca nu imi iasa nimic in urina si pcr.. nici mycroplasma, nici clamidia, ureaplasma,..nimic, dar simptomele sunt senzatie de disconfort pe uretra, ca si cum am o rana acolo... si apare odata la cateva zile, sau cateodata tine 2 3 zile...
Mi s-a spus ca e ceva cu care raman toata viata si ca nu am ce face decat antiinflamatoare, eu refuz sa cred asta.. sper sa existe vreo rezolvare pentru mine. as incerca si vaccinuri precum Strovac, Uromune sau Urovax, ce am auzit ca sunt pentru anumite tipuri de bacterii, dar odata ce eu nu am nimic iesit in teste, mi e teama sa incerc... astept sfaturi.
Am luat de vreo 7 8 ori cure cu tratamente antibiotice, azitrox, doxi, ceva cu T, tot pentru asta... ciprofloxacina, luni de zile, timp in care parea ca se amelioreaza, dupa care, revenea.
Am fost la doctori, mi au zis ca am sindrom cronic pelvis, pentru ca nu imi iasa nimic in urina si pcr.. nici mycroplasma, nici clamidia, ureaplasma,..nimic, dar simptomele sunt senzatie de disconfort pe uretra, ca si cum am o rana acolo... si apare odata la cateva zile, sau cateodata tine 2 3 zile...
Mi s-a spus ca e ceva cu care raman toata viata si ca nu am ce face decat antiinflamatoare, eu refuz sa cred asta.. sper sa existe vreo rezolvare pentru mine. as incerca si vaccinuri precum Strovac, Uromune sau Urovax, ce am auzit ca sunt pentru anumite tipuri de bacterii, dar odata ce eu nu am nimic iesit in teste, mi e teama sa incerc... astept sfaturi.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 3Urinez des, fara usturimi
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 27urinari frecvente
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 0Urinari dese dupa tratament antibiotic
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 2Urinez des
- 0Taietura la orificiu uretrei (barbat)
- 0Stare generala de rau, urinari frecvente
- 0Probleme cu penisul
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 0Buba pe uretra
- 0Scurgeri maronii
- 0Problemă penis
- 14Miros de pe uretra (nu urina)
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Uretra la barbat Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: