Usturime sub limbă.
Buna seara.
De cateva saptamani încoace ma confrunt cu o problema, mai exact usturime sub limbă si sub dintii de jos, în spate.
Am incercat sa ma uit in oglinda si am observat ca am cel mai probabil tartru la acei dinti, însă ma sperie faptul că ma ustura acea "ață" de sub limbă (imi cer scuze, nu stiu cum se numeste in termeni medicali)
Va voi atașa si o poza aici pentru a vedea mai exact despre ce e vorba: https://imgur.com/a/pytZQMJ credeti ca este o afta bucala sau ceva?
Mentionez ca am 19 ani.
Va multumesc anticipat.
De cateva saptamani încoace ma confrunt cu o problema, mai exact usturime sub limbă si sub dintii de jos, în spate.
Am incercat sa ma uit in oglinda si am observat ca am cel mai probabil tartru la acei dinti, însă ma sperie faptul că ma ustura acea "ață" de sub limbă (imi cer scuze, nu stiu cum se numeste in termeni medicali)
Va voi atașa si o poza aici pentru a vedea mai exact despre ce e vorba: https://imgur.com/a/pytZQMJ credeti ca este o afta bucala sau ceva?
Mentionez ca am 19 ani.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
nu mai consuma fructe citrice, lamai, otet, usturoi..s.a mancare acra
programare la stomatolog
programare la stomatolog
D.nul Dr Fluieraru.inainte de toate un mare OM.
RESPECT.
RESPECT.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15limba
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 3limba rosie si ustura.
- 4pete albe si crapaturi adanci pe limba!!!
- 3muscatura de limba
- 6simptome de inghitit limba
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 3ulceratie la baza limbii
- 10Dureri in gat si de limba
- 2tumora maligna hemibaza dreapta limba
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 2Limba maro
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 0Ulceratie baza limbii lateral dreapta
- 1Durere sub limba
- 5Vârful limbii in forma de scoica
Mai multe informații despre: Limba usturimea limbii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: