usturime vaginala si mai accentuata la frig

20-10-2009
oananic
Nu este medic/terapeut
oananic
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema la care nu am gasit rezolvare inca.Am o usturime in vagin in partea stanga.Am fost la o clinica particulara de pe mosilor si am facut toate investigatiile(consultatie, analiza secretiei bacteriologica, chlamidya, ureaplasma, , ecografie transvaginala(Papanicolau nu a fost necesar deoarece l-am facut in luna iulie anul curent).Precizez ca la ecografie e totul ok, dar la analiza bacteriologica a iesit inflamatie bacteriana si am primit tratament cu tantum rosa si macmiror 10 zile.Usturimea tot o am dar mai accentuata la frig.La urinare nu am nici un simtom ca as avea o raceala.Este totusi necesar sa fac sumar de urina si urocultura?Vreau sa scap de aceasta usturime ce persista de aproape o luna doar intr-un punct al vaginului.Va multumesc!
6 comentarii
0
21-10-2009, ora 15:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic ar fi foarte potrivit intr-un caz ca acesta.
0
02-04-2010, ora 19:18
Katutza
Nu este medic/terapeut
Katutza
Buna!
Si yo am o usturime in vagin dar in partea dreapta. Ma deranjeaza foarte mult in timpul actului sexual. Nu stiu ce sa fac. Ma puteti ajuta? Va multumesc.
0
05-10-2010, ora 12:39
irina84
Nu este medic/terapeut
irina84
buna ziua
de cateva zile am o usturime vaginala care nu este urmarea unei infecii sau ciuperci, am fost la doctor si mi-am facut toate testele si la urocultura mi-a iesit steril, nu stiu de la ce poate proveni aceasta usturime daca nu am nimic.de 3 saptamani iau in fiecare dimineata tinctura de propolis si inghit cate un catel de usturoi pe stomacul gol, sa fie asta o cauza?usturimea persista mai mult dimineata, nu ma ustura cand urinez, nici la contact sexual, urina este foarte clara. va rog sa-mi raspundeti. multumesc.
0
08-10-2010, ora 12:31
kiki009
Nu este medic/terapeut
kiki009
nu pot sa cred ca in 2010 mai exista persoane care mai "inghit catei de usturoi "..m-am crucit...o fi el bun..dar..cu atatea lasere si tratamente si atatea cabinete de specialitate private...asteapta sa se "vindece" pe net. mai umpleti si forumurile inutil.!!!
0
13-10-2010, ora 20:18
adina_just
Nu este medic/terapeut
adina_just
Nu pot sa cred ca poti sa "te crucesti" pentru asa ceva. Suntem in 2010 intradevar, dar cu atat mai mult ai putea sa dai un search pe google si sa descoperi proprietatile farmaceutice ale usturoiului impreuna cu multitudinea de tratamente naturiste ce il au la baza.
0
14-10-2010, ora 10:06
kiki009
Nu este medic/terapeut
kiki009
pai atunci sa se desfiinteze cabinetele de ginecologie si sa mancam usturoi!!!k ne vindeca de toate.apropo...chiar si previne infectiile...hehe
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Usturimi vaginale - cauze și tratament
  •