Usturimi vaginale in timpul actului sexual.Rog raspuns!

19-02-2013
Fellice
Nu este medic/terapeut
Fellice
Buna, ma confrunt si eu cu o mare problema de vreo luna incoace.In urma cu o luna jumatate am fost diagnosticata cu candidoza vaginala si in urma unui consult ginecologic, mi s-a prescris sa iau polygynax ovule si niste pastile, timp de 7 zile.Am urmat intocmai tratamentul, dar tin sa precizez ca in acest timp am inceput sa iau anticonceptionale pt prima data, prescrise tot de doamna doctor.Am terminat tratamentul si totul parea sa fie in regula, insa in timpul actului sexual am usturimi foarte mari si as vrea sa stiu care ar putea fi cauza acestei usturimi groaznice.Va multumesc!
5 comentarii
0
19-02-2013, ora 20:18
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna seara. A-ti urmat tratamentul pentru candidoza impreuna cu partenerul? Daca nu, dansul va poate retransmite infectia. Mergeti si va repetati examenul pentru cultura flora vaginala plus fungi. N-ar fi rau sa-si faca si partenerul o secretie uretrala.
0
19-02-2013, ora 22:29
Fellice
Nu este medic/terapeut
Fellice
El nu a urmat nici un tratament, deoarece nu am intretinut relatii sexuale in timpul tratamentului.El nu a avut si nici nu are vreo simptoma sau ceva sa se vada vizibil..ar putea avea ceva chiar daca nu i-a aparut nimic?
0
20-02-2013, ora 18:29
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Da, ar putea avea. Daca vreti sa fiti sigura, mai faceti-va odata analizele impreuna cu partenerul. Luati amandoi tratament!
0
20-02-2013, ora 19:18
Fellice
Nu este medic/terapeut
Fellice
Va multumesc pt raspuns!
0
21-03-2013, ora 14:30
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Diagnosticul a fost pus inainte de contractul sexual, deci partenerul dvs.are acelasi problema de sanatate ca si dvs., chair daca nu ati avut contact sexual pe durata tratamentului.NICI NU ESTE INDICAT SA AVETI CONTACT SEXUAL PE DURATA TRATAMENTULUI.Nu este obligatoriu ca partenerul SA fi avut simptome.De regula, infectiile cronice (netratate)duc la probleme ale prostatei si probleme de erectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Un tratament mai eficient pentru candidoza vaginală
  •