uvulita cronica repetata
In urma cu doua luni s-a intamplat prima data. Intro dimineata m-am trezit cu lueta(omusorul) inflamata. Am fost internat si am urmat un tratament antibiotic. Lueta a revenit la forma normala. Problema este ca, de atunci, uvulita s-a repetat de inca doua ori. Am capatat o sensibilitate, sau tratamentul nu a fost suficient? Se poate trata definitiv o astfel de afectiune?
Va rog, ajutati-ma!
Multumesc!
Va rog, ajutati-ma!
Multumesc!
3 comentarii
Va asteptam la un consult in cadrul clinicii noastre pentru a clarifica problema dumneavoastra.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna seara!
Va multumesc frumos pentru invitatia duneavoastra! Sper sa ajung la un consult, cat mai curand!
Va multumesc frumos pentru invitatia duneavoastra! Sper sa ajung la un consult, cat mai curand!
Buna, am si eu nevoie de sfatul dumneavoastra, de aproape 2 sapt am simtit un disconfort in gat o senzatie ca si cum as avea un par, dupa cateva zile m.am uitat in oglinda si am observat ca baza uvulei este putin marita si am niste mici pete galbene, foarte mici abia le observ, nu ma deranjeaza cand mananc sau beau, insa am in cintinuare un disconfort si o senzatie ca am ceva in gat, ma pueti ajuta cu un sfat? Va multumesc frumos anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lueta bifida
- 76Edem lueta
- 3Omuletul meu (v. palatin) este lung
- 108mancarime in gat si urechi
- 4Lueta alungit si deviatie de sept
- 2lipsa luetei
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 7probleme in gat..
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 16jena la inghitit - in spatele omusorului
- 2Lueta