va rog ajutati-ma!!

08-02-2009
Gabitza16
Nu este medic/terapeut
Gabitza16
Buna am 15 ani si de mica am avut probleme cu oasele am fost mai sensibila.dar de vreo 2-3 ani imi pocnecs picioarele foarte tare si spatele daca nu ma intorc si sa aud ca pocneste putin nu pot sa stau ca ma doare oare de ce?tin sa spun ca am picioarele si mainile foarte reci intotdeauna nu stiu de ce chiar dac e cald si e avra la fel oare de ce?aa uitam sa spun ca am facut si 3 ani de gimnastica de la varsta 5 pana la 8 ani si jumate cam asa.tre sa fac vreun control ceva...va rog sa ma ajutati:Dastept raspuns
1 comentarii
0
14-02-2009, ora 08:22
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Buna dimineata!

Tinand cont ca esti in perioada de crestere, acele "pocnituri", sunt oarecum normale, insa, trebuie sa iei un supliment cu calciu si vitamina D (D2 sau D3). Mergi la medicul de fam. sa iti prescrie aceste suplimente, ai dreptul si la reteta gratuita (sau compensata 90%).
In ceea ce priveste problema cu picioarele, suferi de sindromul Raynaud, adica ai o circulatie periferica deficitara, deficit care determina de la amorteli, pana la "raceala" si o culoare a piciorului spre mov-violet (nu neaparat).
Acelasi lucru te sfatuiesc, mergi la medicul de familie sa iti prescrie un supliment care sa iti sustine circulatia sanguina periferica, de genul: Sermion, GinkoPrim, Nicerium, Redergyn etc.

Numai Bine si multa sanatate.
Succes la scoala!
Adaugă un comentariu / răspuns