va rog mult sa ma lamuriti - antrostomie maxilara bilaterala
buna ziua in urma cu o luna am fost operata la cluj de d-nul prof cosgaria de antrostomie maxilara bilaterala, extirpare chist sinus maxilar stang, lavajul sinusului maxilar bilateral, etmoidectomie anteroposterioara bilaterala, extirpare mucoasa inflamata sinus etmoidal bilateral, mucodeperioristare inferioara bilaterala, contentie nazala interna bilaterala, si voiam sa imi explicati mai pe intelesul meu ce inseamna acestea pt. ca nu am gasit niciun raspuns si mai voiam sa va intreb ce pareare aveti d-voastra de operatia de amigdalita daca nu ma dor decat de 2-3 ori pe an merita, mai ales avand in vedere ca iau anticoagulante deoarece m-am ales in urma unei nasteri cu tromboza cerebrala? va multumesc.
4 comentarii
Pe intelesul Dvs.. inseamna ca AU deschis toate sinusurile care au deschidere in fosa nazala.. le.au curatat si NU ar trebui sa mai aveti probleme cu secretiil enazale si cu respiratia nazala.
O amigdalita cronica.. care face pusee de 2-3 ori pe an poate fi tratata in 3 feluri/
1. sa fie lasate amigdalele pe loc.. si sa se insiste cu tratament local( gargara, badijonari s.a)
2. daca amigdalele sunt mici sau medii.. pot fi micsorate in volum cu Laser sau Radiofrecventa
3. daca amigdalele sunt foarte mari.. mai bine de scos clasic.
O amigdalita cronica.. care face pusee de 2-3 ori pe an poate fi tratata in 3 feluri/
1. sa fie lasate amigdalele pe loc.. si sa se insiste cu tratament local( gargara, badijonari s.a)
2. daca amigdalele sunt mici sau medii.. pot fi micsorate in volum cu Laser sau Radiofrecventa
3. daca amigdalele sunt foarte mari.. mai bine de scos clasic.
d-nul dr. este normal ca in urma acestei operatii de care v-am spus sa am dureri insuportabile de cap stari de voma, stari de lesin si parca vederea incetosata in timpul menstruatiei? si daca da ce sa iau. va mulrtumesc mult
mai voiam sa va intreb daca este normal sa am asa zise puscaturi in urechea dreapta? nu foarte dese dar voiam sa stiu daca e posibil sa fie curent? sau e vroe problema/ va multumesc
durerile din timpul menstruatie.. sunt dereglari hormonale.. si se amelioreaza bine cu supoz. Capricon
+ gemoderivat de zmeur 2 pe zi. Verificati tensiunea arteriala la durere ! Luati si un diuretic la 3 zile daca e problema retentiei de lichide in organizm si creste tensiune aintracraniana/
Urechea trebuie vazuta de un ORL.. initial.. sa stii ce e acolo. !
+ gemoderivat de zmeur 2 pe zi. Verificati tensiunea arteriala la durere ! Luati si un diuretic la 3 zile daca e problema retentiei de lichide in organizm si creste tensiune aintracraniana/
Urechea trebuie vazuta de un ORL.. initial.. sa stii ce e acolo. !
Alte subiecte recente din această secțiune: