va rog sa ma ajutati!!!

18-06-2008
eueueueueueueeu
Nu este medic/terapeut
eueueueueueueeu
buna! ma numesc Cristi si am 23 de ani. in urma cu aprox. 3 ani mi-au aparut in zona inghinala niste umflaturi mici(4-5 mm in diametru, aprox. 5-6 pe fiecare parte) si altele putin mai mari (alungite cca. 2-3 cm, 4-5mm in diametru, cu forma unui vas sangvin pe fiecare parte, dinspre plica inghinala spre femur). au o consistenta foarte dura, sunt putin dureroase uneori(durerea apare 1-2 zile la 2-3 sapt. si la schimbarile climatice, durerea apare ca senzatia unei febre musculare). pielea din zona respectiva are aspect normal, nu arata semne de infectie(puroi, pete) si nici nu a aratat vreodata. forma si consistenta nu s-au schimbat de cand au aparut. in perioada respectiva am avut un contact sexual, dar s-a intamplat accidentul(prezervativul s-a rupt) si de aceea sunt foarte ingrijorat. va rog sa ma tratati cu seriozitate si astept un eventual diagnostic. rog pe cei cu raspunsuri gen "mergi la medic" sa se abtina pe cat se poate. va multumesc!
1 comentarii
0
30-07-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
e posibil sa fie sifilis... du-te la doctor, repede pt ca la inceput trece foarte usor cu tratament cu antibiotic, daca astepti va fi mai rau. nu-ti face griji nu e nimic rusinos. de obicei se da penicilina, dar nu poti sa iei singur acasa ca sa nu existe reactii alergice. succes
Adaugă un comentariu / răspuns