va rog sa ma ajutati urgent!!!!!!!
va rog sa-mi raspundeti!!!!!!!in urma cu o luna mi-am facut analizele in urma carora s-a depistat ca asa avea o infectie in gat, aslo fiind 400, , dr mi-a prescris moldamin una pe sapt..insa intre timp mi-a aparut o secretie alba, urat mirositoare..iar in data de 15 ar fi tr sa imi vina ciclul menstrual..dar nu mi-a venit..se poate sa-mi intarzie datorita moldaminului?sau poate am o infectie?precizez k in urma cu 2sapt am avut un contact sexual neprotejt cu pr meu, insa nu cred k s-a putut sa se intample ceva at..pt k in mom in care a simtit k...a iesit si nu si-a dat drumul in interior...deci nu se poate sa fiu inssarcinata, nu?va rog sa-mi rasp urgent k sunt disperata..nu stiu ce sa fac..va multumesc!!
1 comentarii
ar putea sa raspunda cineva si la mesajul domnisoarei...si eu am fost la doctor mi-a dat moldamin o data pe saptamana timp de 2 luni ca cica as avea o amigdalita cronica ceva de genu pt k am ca o galma in partea dreapta se presupune o infectie langa sau pe ganglion..dar nu..am urmat tratamentul si am facut iar analizele plus analiza aceea cu anticorpi.acum am aslo 536 si, au spus ei k nu ar fi de la gat...infectia vine din alta parte..insa nu stie nimeni de unde si de ce, , , mentionez k de cativa ani am o secretie fff abundenta si urat mirositoare in fiecare zi..:( am fst si la ginecologie anul trecut si mi-a dat niste pilule care se topesc una in fiecare seara timp de 2 sapt dar degeaba., , , aveti vreo idee ?chiar nu stiu ce sa mai fac
Alte subiecte recente din această secțiune: