Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
Bună ziua!
Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastră!!
Pe data de 7 iulie am avut primul meu contact sexual cu iubitul meu, din pacate si din inconstienta a fost neprotejat...am avut o durere groaznica in timpul actului...a doua zi am sângerat si a treia zi dar azi mai putin, de ieri am simtit o durere groaznica, o arsura in momentul in care urinez, dupa ce termin de urinat am o durere de nesuportat.simt nevoia de a ma duce des la toaleta si imediat ce ma ridic de pe toaleta am aceeasi senzatie de a urina... dupa cateva secunde cand ies din toaleta inca simt un fel de scurgere, urina e aproape transparenta, in urina am observat niste “fulgi” albi. aparitia acestora a durat cateva ore...de azi-noapte si pana acum nu am mai observat existenta lor.se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastră!!
Pe data de 7 iulie am avut primul meu contact sexual cu iubitul meu, din pacate si din inconstienta a fost neprotejat...am avut o durere groaznica in timpul actului...a doua zi am sângerat si a treia zi dar azi mai putin, de ieri am simtit o durere groaznica, o arsura in momentul in care urinez, dupa ce termin de urinat am o durere de nesuportat.simt nevoia de a ma duce des la toaleta si imediat ce ma ridic de pe toaleta am aceeasi senzatie de a urina... dupa cateva secunde cand ies din toaleta inca simt un fel de scurgere, urina e aproape transparenta, in urina am observat niste “fulgi” albi. aparitia acestora a durat cateva ore...de azi-noapte si pana acum nu am mai observat existenta lor.se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 2dupa operatia de fribron, mi-a aparut o galma si am dureri la urinare
- 7depozite de candida in vezica urinara + dureri la urinare
- 0dureri in timpul mictiunii
- 1Urinat des
- 0urinarea frecventa, prostata
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 7urinari dese si dureri abdominale
- 0Probleme cu urinatul
- 0Infecție urinară
- 1Ma duc la baie foarte des si ma doare extrem de tare
- 0Infecție urinara din cauza sondei?
- 0Durere de stomac după urinare
- 2Posibil infectie urinara
- 0Durere la sfarsitul urinarii
- 0Urinari frecvente
- 2Durere si usturime la urinare si in timpul actului sexual
- 2Infectie urinara și simptome
- 0Gastrita h. pylori + infectie urinara? sfaturi
Mai multe informații despre: Durerea la urinare Urinarea dureroasa Urinarea frecventa durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: