Valoare ASLO 216 postamigalectomie
Buna seara, am facut operatie de amigdale acum 2 saptamani. Pentru ca am probleme si cu articulatiile, dna medic reumatolog a mers mi-a sugerat sa mai fac o data analizele. ASLO are valoarea 216. Prin urmare, mai exista infectie in gat? Precizez ca n-am luat niciun antibiotic.
5 comentarii
ASLO arata.. urmele lasate de streptococ in sange
NU prezenta infectiei in acest moment
NU prezenta infectiei in acest moment
nu considerati ca ar fi trebuit sa iau un antibiotic?
se mai face hemoleucograma, VSH, fibrinogen...si med de la reumatologie decide cat de avansata este problema, cat afecteaza articultiile si ce tratament se impune
se face exudat faringian si secretii nazale
si daca ese un microb..se face antibiograma..si cu acel antibiotic se face tratament 10 zile
si daca ese un microb..se face antibiograma..si cu acel antibiotic se face tratament 10 zile
se mai face hemoleucograma, VSH, fibrinogen...si med de la reumatologie decide cat de avansata este problema, cat afecteaza articultiile si ce tratament se impune
Facut aceste analize. Rezultatele arata mai bine. Medicul reumatolog m-a incurajat sa fac moldamin pofilactic si spera sa trataze si infectia ramasa in urma acestor microorganisme. Cam la cat timp trebuie repetate analize si de vazut daca mai sunt infectiile?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Tratament pt amigdalite, dar in zadar
- 18mi-am scos amigdalele acum 5 zile iar aseara am manat fooatre multa inghetata
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 23amigdalita pultacee
- 2puncte de puroi
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 3desi operata de amigdale continui sa fac puroi in gat
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 12Operatie scoaterea polipilor si amigdalelor
- 6amigdala dubla
- 3Amigdale asimitrice, granulom pe amigdala dreapta, care este mai mare
- 2Amigdalita cronica crioptica cu cazeum
- 1amigdalita
- 2Amigdalita cronica criptica
- 2amigdala linguala inflamata
- 2Amigdale inflamate fara durere si sforait de noapte, fara muci febra sia lte simptome..
- 1Amigdalita pultacee?
- 1Amigdala stanga marita, dar nedureroasa
Mai multe informații despre: amigdalele amigdalita testul aslo
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: