Varicocel

07-01-2019
Florin05
Nu este medic/terapeut
Florin05
Buna seara!
Dupa cum sugereaza si titlu dupa mine e posobil sa am 99, 99% varicocel si care trebuie 100% operat.
O sa ma duc la Sanador posibil saptamana asta sau cea viitoare la doctor "sa ma consulte" cred ca o sa-mi faca o ecografie sa vada ce si cum dupa imi da verdictu'.Problema e urmatoarea la ce spital de stat sa ma operez? ca la Sanador e cel putin 5000-6000 lei, bani care nu ii am.Eu ma gandeam sa ma duc la Spitalul Militar, dar cred ca-ti trebuie pile serioase acolo..


Eu am mai fost la Sanador cam acum aproximativ 1 an la domnul dr Manu Marcian tot la testicul am o mica problema ca am lichid la cel drept (hidrocel cred ca se numeste ). In legatura cu varicocelul de prin mai mi-au aprut simtomele la testiculul stang(acum nu stiu de cand s-a "declansat ca am inteles ca poti sa il ai de mult si sa nu prezinte niciun simtom).Tin sa precisez ca testiculul stang este mai mic decat cel drept adica se vede nu cum mult dar este, poate sa-si mai revina vreodata?
Spuneti-mi si mie ceva bun macar sa mai imi revin putin ca nu mai pot de stres incontinuu, nu mai zic ca moralul e la pamant oricum nu-l aveam eu prea ridicat dar asta e.

Imi cer scuze daca am gresit sectiunea sau daca nu le am cu romana dar nu sunt in cele mai bune momente ale mele.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: