Vena umflatura penis
De 3 zile am o vena pe penis care duce pana la "capul penisului" nu stiu cum sa ma exprim, in erecție este umflata vena si când ajunge la capul penisului apare un nod sau umflatura care doare daca apăs pe el
Stiice ar putea fii?
Stiice ar putea fii?
3 comentarii
Parerea mea: in timpul actului sexual unele vene superficiale pot fi lezate si apare un fel de tromboflebita superficiala locala. In erectie, cand fluxul de sange creste venele respective se dilata (ca la varicele de la gambe).
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Buna Theoooo.spune-mi te rog ce ai rezolvat la medic si ce tratament ai urmat, Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 3umflatura la baza penisului
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 4secretie galbuie + durere in partea dreapta a penisului
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 5Bubite albe pe penis!! Urgent!
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 14Penisul si altele
- 0crapaturi pe capul penisului
- 3Penis rupt?
- 1O umflatura pe pielea penisului
- 4bubite pe penis
- 3Miros neplacut-penis (fara alte simptome)
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: