Vena umflatura penis
De 3 zile am o vena pe penis care duce pana la "capul penisului" nu stiu cum sa ma exprim, in erecție este umflata vena si când ajunge la capul penisului apare un nod sau umflatura care doare daca apăs pe el
Stiice ar putea fii?
Stiice ar putea fii?
3 comentarii
Parerea mea: in timpul actului sexual unele vene superficiale pot fi lezate si apare un fel de tromboflebita superficiala locala. In erectie, cand fluxul de sange creste venele respective se dilata (ca la varicele de la gambe).
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Doar ca aici procesul este temporar, endoteliul venos se reface si aspectul de vena umflata se atenueaza.
Daca venele respective raman umflate si dureroase dupa mai multe zile adresati-va unui urolog.
Buna Theoooo.spune-mi te rog ce ai rezolvat la medic si ce tratament ai urmat, Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pete maronii pe piele in zona genitala
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 5Pete rosii pe penis
- 14pete rosii pe penis
- 10Problema !
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 3un fel de alunite pe penis
- 24Problema grava penis
- 5Mancarimi penis
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 8Problema majora! Penis
- 0Usturime penis
- 1Umflatura in varful penisului
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 0Problema penis
- 5Durere penis. Posibila fractura?
- 4Probleme penis?
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: