Vertij

18-08-2021
Georgețica
Nu este medic/terapeut
Georgețica
Bună ziua!Am 40 de ani iar de anul trecut mă confrunt cu stări de amețeală, vertij, greață, dureri de cap, tiuit la urechea stângă, oboseală. La neurolog mi s a spus că am neuronită vestibulară iar la orl migrenă vestibulara, am făcut si testele vestibulare, am urmat un tratament de 3 luni cu betasesc, arlevert, magneziu , vitamina b2, coenzima q, un regim alimentar sănătos și de evitat anumite alimente, am făcut si un rmn cerebral care a ieșit în regulă, după acest tratament mi-am revenit pentru o perioadă scurtă de timp, am ajuns să am aproape tot timpul vertijul, îmi este greu să merg, am senzația că îmi fuge pământul de sub picioare, abia când mă așez îmi mai revin, betasercul mă ajută doar pe moment dar nu rezolvă cauza, încerc să iau la nevoie.Nu stiu ce să mai fac, unde să mă mai duc îmi este foarte greu să îmi desfășor activitatea zilnică.Multumesc si aveți grijă de sănătatea voastră.
2 comentarii
0
18-08-2021, ora 21:37
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Doamna e f f dificil cu vertiju acesta, de revenit la normal se face intr-un timp foarte lung cu tratamenteul de specialitate si eu va spun din experienta. Cel mai bine trebue gasit motivul si sa indepartam cit se poate sa mai apara. Toata problema este cervicala la mine, am observat ca atunci cind fac munca (exemplu) de zugraveala sau alta activitate ce-mi solicita gitul, sa stau cu privirea in sus, cu capul mult pe spate se solicita coloana cervicala si comprima, taseaza trecera fluxul nervos spre creier. Asa ca am luat hotarirea sa nu mai solicit gitul. E difici ca nu exista un medicament care sa vindece definitiv vertijul ci numai ameliorare.
0
20-08-2021, ora 11:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti orientativ si un test de anxietate online. Pot fi somatizari de anxietate tot ce ati enumerat. Macar sa excludeti anxietatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: