virus?
Baietelul meu de 5 ani are de vreo 3 saptamani o tuse persistenta, la inceput a fost seaca, acum de 2 zile e cu secretii, Febra nu face. Medicul pediatru i-a scris la inceput paxeladin, iar acum erdomed sirop, decasept, bioparox, aerosoli cu fixotide(parca asa se numeste solutia), ketof-seara si augmentin, dar tot asa tuseste, aproape fara oprire. Diagnosticul a fost traheita.Nu stiu ce sa-i mai dau sa-i opresc tusea.De ieri a inceput si sotul sa tuseasca, tuseste pana da tot afara. La fel si mama mea, a avut febra iar acum are o tuse persistenta si sangerari nazale, am dus-o la urgenta in seara asta si i s-a spus ca sangerarile sunt de la sinuzita. Nu stiu ce sa mai zic, clar ca e vorba de ceva virus.Exista ceva care sa opreasca cat de cat tusea asta?
Multumesc.
Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua..am si eu o intrebare...tatalui meu ia aparut in cap sub piele niste "umflaturi " sa le spun asa...de atunci il doare cand si cand foarte tare capul, nici nu poate sta pe spate...mentionez ca are si probleme cu tensiunea...poatea avea vreo legatura???
Alte subiecte recente din această secțiune: