Vitaminele pot scadea potenta?

31-03-2016
DARIUSICU
Nu este medic/terapeut
DARIUSICU
Sotul meu ia de o săptămână CENTRUM DE LA A LA Z pt barbati si zice ca de câteva zile doarme penisul zi si noapte. Menționez că lucrează pe tir si este plecat cate o săptămână de acasă. Mulțumesc!
4 comentarii
0
31-03-2016, ora 14:42
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Vitaminele de la Centrum care se gasesc la noi pe piata sunt unele dintre cele mai toxice, doar chimicale si materiale de sinteza in ele. Din cate retin a fost si ceva scandal pe tema asta, au trebuit sa retraga de pe piata niste produse de ale lor, gunoaie. Cautati firme consacrate care produc vitamine din extracte naturale pe cat posibil fara B3, B6.
K(doar K2), B12(doar forma methylcobalamina), Magneziu(doar forma glycinate), Calciu(nu carbonat), Seleniu(doar sub forma L-selenometionina), D3(doar din lanolina),...etc si cat mai putini excipienti.
0
31-03-2016, ora 18:17
DARIUSICU
Nu este medic/terapeut
DARIUSICU
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Noi locuim in Germania și de aici din farmacie le-am cumpărat.
0
31-03-2016, ora 19:51
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Centrum sunt facute sub licenta Pfizer daca nu ma insel, firma nu are traditie si nici nu investeste prea mult in asa ceva, ei sunt axati pe productia de medicamente de top nu pe suplimente dar nah, dupa cum va spuneam sunt vitamine de mana a doua care le gasesti prin supermarketuri si in farmacii.
Despre centrum eu am gasit asta(dar bineinteles, poate sa nu fie adevarat);
http://www.meghantelpner.com/blog/the-truth-behind-centrum-doing-more-harm-than-good/

Oricum, eu unul nu prea sunt adeptul multivitaminelor(mai bine un produs anume tintit ptr o afectiune decat la gramada). Daca doriti ceva de caliate, puteti sa va ghidati dupa linkul de mai jos unde sunt aratate topul celor mai bune vitamine(si nu numai ) din lume, pueti sa le comandati de pe net. Toate cele bune.

https://labdoor.com/rankings/multivitamins
1
31-03-2016, ora 20:59
DARIUSICU
Nu este medic/terapeut
DARIUSICU
Mulțumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: