Vouă ce va da speranța?

22-06-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Că sa puteți merge mai departe cu atâtea probleme de sănătate?
1 comentarii
1
29-07-2022, ora 09:47
Alinela01
Nu este medic/terapeut
Alinela01
Totul îmi da speranța. Soarele, florile, un animal pe care îl mângâi. În principal, îmi da putere sa merg mai departe fetita mea de 5 ani și 3 luni care îmi zice: ești cea mai buna mama din lume. Apoi este serviciul care ma face sa ma simt împlinită și ma echilibrează, cu toate ca este solicitant și stresant, ma ajuta sa îmi mențin concentrarea și sa nu ma gândesc la boala.

Ma bucur de o carte pe care o citesc( acuma citesc în engleza "Never give up" de Trump ). Când dau în deznădejde, ascult muzica, ma machiez, îmi spun ca sunt puternica și trebuie sa demonstrez asta. Tot timpul îmi găsesc cv se făcut sa îmi țin mintea ocupata. Îmi stabilesc obiective: gen sa slăbesc x kg pana in data x, sa folosesc o crema anticearcane 3 luni sa vad dacă are efect.

Am învățat sa nu ma las prada gândurilor și sa insist pe ideea ca vai de mine am schizofrenie. Am, este a mea si o înving, trăiesc cu ea, dar nu e mai puternica decat mine. Sunt boli mult mai grave, sunt oameni care sunt cu dizabilități și au un optimism aparte. Eu de ce sa nu am?! Pot merge, am 2 mâini 2 picioare, nu depind de nimeni.

Trebuie sa îți găsești ceva care sa te atragă, am văzut ca îți place istoria, și mie îmi place f mult. Citește cărți mai lejere( nu manuale) care sa conțină mai multa narațiune și sa nu pună atât de mult accept pe ani.

Multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul