Vraylar (cariprazina)

Buna ziua. Stie cineva daca antipsihoticul Vraylar este sau va fi introdus in Romania? Am citit ca este foarte bun.aparut in 2015.
3 comentarii

Buna ziua.
Poate in Republica Moldova. In Romania se testa acum un an Latuda (lurasidona) la Obregia, dar vad ca nici pina acum nu s-a introdus.
Poate in Republica Moldova. In Romania se testa acum un an Latuda (lurasidona) la Obregia, dar vad ca nici pina acum nu s-a introdus.

Nu stiu daca ati incercat Ziprasidona (Zypsila). E destul de bun.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 2Paroxetina
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 0Disfunctie Erectila
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 3Seroxat ! Folosește cineva ? Cât de eficient este ?
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 0Efecte antidepresive
- 0Am nevoie de răspunsul unui medic - prozac și cipralex pentru anxietate și toc
- 5Zoloft (Sertralină)
- 15Zyban, anxiar, eglonyl sfat psihiatru
- 5Anxiar si Cipralex
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 5Care i boala mea ? Sensibilitatea ?
- 5Quetiapina si indiferenta
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 4Abilify Maintena întrebare?
Mai multe informații despre: antipsihoticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: