Vreau sa fac un curs Eurocor de psihologie
As vrea sa fac un curs Eurocor de psihologie prin corespondenta dar părinții nu prea sunt de acord pentru că e destul de scump, 13 mil în total.E cam 90.de lei pe lună rata.Ce alternative gratis sau mai ieftine as avea?Cum sa învăț psihologie astfel încât să mă ajut pe mine?Îmi doresc sa fac cursul personal pt mine căci nu are nicio valoare profesionala ci e curs tip.hobby așa scrie.
Cum pot sa ii conving pe părinți?
Dar mai ales ce alternative cunoașteți pentru ce vreau eu, sunt cursuri de genul mai ieftine sau gratuite sau minicursuri?Cum as putea sa învăț psihologie pentru mine personal?
Am 28 de ani aproape, de ani, baiat și sufăr de schizo și.toc luând tratament medicamentos.
Cum pot sa ii conving pe părinți?
Dar mai ales ce alternative cunoașteți pentru ce vreau eu, sunt cursuri de genul mai ieftine sau gratuite sau minicursuri?Cum as putea sa învăț psihologie pentru mine personal?
Am 28 de ani aproape, de ani, baiat și sufăr de schizo și.toc luând tratament medicamentos.
2 comentarii
Dacă vrei pentru tine personal poți să iei o programă de la psihologie și să citești începând cu Fundamentele psihologiei. Nici-un curs nu-ți dă tot ce te interesează., iar multe informații ori lipsesc ori sunt de umplutură. La Facultate Fundamentele se studiază pe parcursul unui an întreg, pentru că mai ai și alte materii pe lângă ele. După ce aprofundezi Fundamentele, te poți apuca de Psihopatologie. Eu le am și în format electronic, dacă vrei, îți dau adresa și ți le trimit.
Depinde ce te interesează. La Psihologie nu poți niciodată să știi tot, că tot apar informații reactualizate.
Depinde ce te interesează. La Psihologie nu poți niciodată să știi tot, că tot apar informații reactualizate.
În ceea ce privește interesul tău pentru cursul Eurocor de psihologie, te sfătuiesc să consulți articolul de pe ------------*/ înainte de a lua o decizie. Acesta conține cinci sfaturi utile despre cum să îți îmbunătățești metodele de învățare, ceea ce poate să fie extrem de benefic pentru oricine dorește să urmeze un curs de psihologie. Aceste resurse adiționale te pot ajuta să ai o abordare mai eficientă și mai plină de succes în procesul tău de învățare. Mult noroc în eforturile tale academice!
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Prosopagnozie?
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?