Vreau si eu un sfat
Buna seara.Imi cer scuze ca scriu in sectiunea O.R.L.dar dumneavostra dati cele mai bune sfaturi.De cateva zile am foarte multe eructatii dupa aproape orice mananc chiar si dupa apa, parca alimentul urca inapoi, cateodata parca simt cum mancarea imi trece prin stomac.Am avut si nite probleme de genul ca ma strange gatul, ca ma inec cu orice mananc, ca nu pot sa inghit si aceste probleme parca mi-au mai trecut iar acum ma confrunt cu aceasta.A aparut si constipatia.Stau la orice aliment consumat foarte concentrata si parca simt cum trece prin esofag.Ma mai ustura si gatul.parca si o tuse seaca.Am mai avut si stari de voma, si cand am o stare de stres sau mai incordata tot stresul il simt in stomac, cand stomacul, cand zona glandei.Am facut o fomoleucograma zilele trecute si doar MO % mi-a iesit mare (8.81).Stresul sa fie cauza problemelor mele, mentionez ca orice ma afecteaza, plang din orice, orice ma sperie, parca stresul a pus stapanire pe mine.cateodata parca nu am stare sunt foarte agitata as face orice numai sa nu stau, ma odihnesc greu, sunt agitata.Am 22 de ani si 1.60 si 52 kg.V a multumesc din tot sufletul pentru toate sfataurile date pana acum/.
1 comentarii
DA.. stresule este o mare probleme pentru organism..prin eliminarea hormonuluii de stres se blocheaza activitatea normala a tuturor organelor..
e pacat ca la 22 de ani sa te bagi singura in probleme de sanatate..
trebuie sa stii ca organismul are mare capacitate de autovindecare.. numia ca pentru asta TU trebuie sa fii foarte linistita, sa dormi mult, sa te hidratezi bine si sa.l alimentezi adecvat
Problemele descrise vorbesc despre o problema gastrica
trebuie sa faci INvestigatii
tramnzit baritat esofagian sau endoscopie gastrica si sa vezi care este problema
cu cat mai repede afli rezultatul cu atat mei simplu o sa fie sa tratezi..
daca astepti.. lucrurile pot sa se complice..
refluxul gastric duce la dureri si probleme in gat
constipatia duce la intoxicarea organismului si dereglari de circuilatie..s.a
Hidrateazate bine cu apa plata si ceaiuri de maces, matasa porumb)
astept rezultatul investigatiilor
e pacat ca la 22 de ani sa te bagi singura in probleme de sanatate..
trebuie sa stii ca organismul are mare capacitate de autovindecare.. numia ca pentru asta TU trebuie sa fii foarte linistita, sa dormi mult, sa te hidratezi bine si sa.l alimentezi adecvat
Problemele descrise vorbesc despre o problema gastrica
trebuie sa faci INvestigatii
tramnzit baritat esofagian sau endoscopie gastrica si sa vezi care este problema
cu cat mai repede afli rezultatul cu atat mei simplu o sa fie sa tratezi..
daca astepti.. lucrurile pot sa se complice..
refluxul gastric duce la dureri si probleme in gat
constipatia duce la intoxicarea organismului si dereglari de circuilatie..s.a
Hidrateazate bine cu apa plata si ceaiuri de maces, matasa porumb)
astept rezultatul investigatiilor
Alte subiecte recente din această secțiune: