Vreau un bebe!
Va rog sa ma ajutati! nu stiu ce sa mai incerc.. Am pierdut doua sarcini la distanta de un an. Medicul meu mi-a spus ca o posibila cauza ar fi trombofilia.
Tocmai am facut analizele de trombofilie si au iesit ok. Care ar fi urmatorul pas? Ce cause posibile mai sunt pentru pierderea sarcinilor?
Am eliminat pana acum cauzele genetice, endocrine, trombofilia. Mentionez ca am rH negativ, dar din cate am citit pana acum, nu ar avea o influenta atat de mare.
Ma puteti indruma intr-o alta directie?
Multumesc.
Tocmai am facut analizele de trombofilie si au iesit ok. Care ar fi urmatorul pas? Ce cause posibile mai sunt pentru pierderea sarcinilor?
Am eliminat pana acum cauzele genetice, endocrine, trombofilia. Mentionez ca am rH negativ, dar din cate am citit pana acum, nu ar avea o influenta atat de mare.
Ma puteti indruma intr-o alta directie?
Multumesc.
1 comentarii
Rh-ul Dvs. Negativ are importanta in cazul in care veţi rămâne gravida (se fac dozari de anticorpi anti Rh). Atunci se vor lua in calcul si Rh-ul partenerului (printre altele).Important este sa se instaleze o sarcina pentru ca medicul ginecolog care vă va urmări evoluţia vă va explica ce investigatii aveţi de făcut.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2herpesul genital si sarcina
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 2alaptez de 9 luni si vreau sa mai fac un copil
- 4de ce nu ramin insarcinata
- 7vreau sa raman insarcinata
- 10Nu pot ramane insarcinata..
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 5Stil de viata si analize inainte de sarcina
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 4Dacă iau atâtea antibiotice pot rămâne însărcinată în perioada aceasta?
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 3sarcina si problemele ei
- 1verau să rămân însărcinată
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: