Vreau un bebe!
Va rog sa ma ajutati! nu stiu ce sa mai incerc.. Am pierdut doua sarcini la distanta de un an. Medicul meu mi-a spus ca o posibila cauza ar fi trombofilia.
Tocmai am facut analizele de trombofilie si au iesit ok. Care ar fi urmatorul pas? Ce cause posibile mai sunt pentru pierderea sarcinilor?
Am eliminat pana acum cauzele genetice, endocrine, trombofilia. Mentionez ca am rH negativ, dar din cate am citit pana acum, nu ar avea o influenta atat de mare.
Ma puteti indruma intr-o alta directie?
Multumesc.
Tocmai am facut analizele de trombofilie si au iesit ok. Care ar fi urmatorul pas? Ce cause posibile mai sunt pentru pierderea sarcinilor?
Am eliminat pana acum cauzele genetice, endocrine, trombofilia. Mentionez ca am rH negativ, dar din cate am citit pana acum, nu ar avea o influenta atat de mare.
Ma puteti indruma intr-o alta directie?
Multumesc.
1 comentarii
Rh-ul Dvs. Negativ are importanta in cazul in care veţi rămâne gravida (se fac dozari de anticorpi anti Rh). Atunci se vor lua in calcul si Rh-ul partenerului (printre altele).Important este sa se instaleze o sarcina pentru ca medicul ginecolog care vă va urmări evoluţia vă va explica ce investigatii aveţi de făcut.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7despre sarcina, ne dorim un copil
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 3sterilitate secundara?
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 9ce analize sa fac pentru a verifica daca pot face copii?
- 4vreau un bebe
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 2clamydia si imi doresc un copil
- 0ovare polichistice
- 017 cetosteroizi urinari
- 8Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 0vreau un bebe
- 3Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2anticonceptionale apoi copil
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
- 1menstruatie mai devreme...vreau bebe
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: