iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?

Buna ziua.Am si eu o intrebare: de luna aceasta am intrerupt pastilele anticonceptionale, pentru ca as dori sa fac un bebe.Cam dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?Si ce analize ar trebui sa fac inainte de o sarcina?
Le-am mai intrerupt odata anul trecut in noiembrie timp de 3 luni si cam din luna februarie le iau.
Multumesc, Astept raspunsurile voastre.
Le-am mai intrerupt odata anul trecut in noiembrie timp de 3 luni si cam din luna februarie le iau.
Multumesc, Astept raspunsurile voastre.
3 comentarii

Oricand dupa intreruperea contraceptivelor poti incerca sa ramai insarcinata..cu analizele ai rabdare, sa ramai tu insarcinata si ai timp si de analize..dar un control ginecologic ar trebui sa faci.

Multumesc mult pentru raspuns.
O zi cat mai placuta!
O zi cat mai placuta!

imi cer scuze d-na dr. dar imi permit sa va contrazic.inaintea unei sarcina se fac analize uzuale pentru depistarea unei eventuale bts, inflamtie, infectie, rh.ul, eventual un papanicolau..daca ramai insarcinata si ai vreun BTS sau alta boala este mai complicat de tratat.(antibioticele sunt riscante in timpul sarcinei). cel putin asa stiam eu...sper sa nu ma insel..
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 4novynette sunt ieftine...are calitate mai proasta? nu sunt asa de eficiente?
- 4oare ce sa fac?
- 7Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 4sunt protejata din prima zi?
- 7Diane 35 si spotting
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 20pastila rigevidon uitata
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 3Mi-am incurcat anticonceptionalele! Va rog ajutati-ma!!!!
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 19melleva 35
- 4anticonceptionale
- 3Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: