Zbor cu avionul, dupa colecistectomie laparoscopica
Buna ziua,
Sunt in proces de a programa o colecistectomie laparoscopica in Romania, si intrucat nu am domiciliul in Romania ma intereseaza sa confirm la cat timp dupa interventia sus numita se poate zbura cu avionul.
Interventia chirurgicala va fi colecistectomie laparoscopica si zborul are durata de 3 ore 30 minute.
Discutand deja acest aspect cu diversi chirurgi, raspunsurile primite au fost: 2-3 sapatamani. Este acest raspuns corect?
Va mltumesc
Sunt in proces de a programa o colecistectomie laparoscopica in Romania, si intrucat nu am domiciliul in Romania ma intereseaza sa confirm la cat timp dupa interventia sus numita se poate zbura cu avionul.
Interventia chirurgicala va fi colecistectomie laparoscopica si zborul are durata de 3 ore 30 minute.
Discutand deja acest aspect cu diversi chirurgi, raspunsurile primite au fost: 2-3 sapatamani. Este acest raspuns corect?
Va mltumesc
1 comentarii
Bună ziua.
Da, răspunsul e corect.
Da, răspunsul e corect.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0alimentatie dupa operatie colecist?
- 3Un bolnav cu bronsita cronica poate calatorii cu avionul ?
- 1Pot sa zbor cu avionul daca am bula de emfizem subleural ?
- 2colecistectomie
- 0Simptome dupa colecistectomie
- 4Timpan spart in zbor cu avionul!!
- 1Dureri in capul pieptului
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 2Copil de 11 luni - otita - zbor cu avionul
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 1operatie fiere
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 6Colecistectomia laparoscopica- nelămurire!
- 1Gaze post colecistectomie laparoscopica
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
- 2Copil cu ureche operata de mastoida poate zbura cu avionul?
- 1Vertij Paroxistic Pozitional Benign
- 0Diagnostic principal - Infarcte cerebrale multiple
- 2Ref analize medicale
Mai multe informații despre: colecistectomia zborul cu avionul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: