Excelenta in chirurgia ortopedica miniminvaziva
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Bucuresti

Consultatii ortopedie

Autor: Ortokinetic

Ortopedia sau chirurgia ortopedica este o ramura chirugicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului mulsculo-scheletal. Chirurgii ortopezi folosesc atat tehnici chirurgicale cat si nechirurgicale pentru a trata infectii, tumori, anomalii congenitale, boli de uzura (degenerative), tumori , afectiuni sportive si traumatisme ale sistemului musculoscheletal.
In centrele Ortokinetic ne concentram atentia asupra tratamentelor nechirurgicale sau minim invasive ale afectiunilor ortopedice. In cazul in care tratamentul optim este cel chirurgical va oferim consiliere si optiuni de tratament in centre mari (adesea operatiile fiind efectuate de medici din cadrul clinicilor Ortokinetic).
Ortokinetic este un centru de excelenta in diagnosticarea si tratarea traumelor mici si medii cat si a afectiunilor ortopedice subacute si cornice. Daca afectiunea dumneavoastra este de lunga durata, daca alte metode de tratament au esuat, daca nu ati fost multumit de rezultatele obtinute in alta parte va asteptam pentru un second –look si va oferim metode moderne de tratament ale afectiunilor dumneavoastra.
Un sistem de perfectionare continua a medicilor din clinicile noastre face posibila diagnosticarea si tratarea pacientilor folosind tehnici moderne comparabile cu orice sistem de sanatate performant din lume.

 
Programare