Excelenta in chirurgia ortopedica miniminvaziva
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Psihoterapie în Bucuresti

Antrenarea mintii, la fel ca si a corpului este recunoscuta din ce in ce mai mult ca fiind esentiala pentru a avea succes in sport. Intelegand unde trebuie aplicata psihologia in sport, poate ajuta la imbunatatirea motivatiei unui atlet si implicit a performantei.

Intelegerea si aplicarea principiilor psihologice sunt recunoscute ca fiind un element esential pentru imbunatatirea performantei in elita sportiva. Recunoscand impactul pe il pot avea comportamentul, motivarea, personalitatea, stresul si presiunea asupra performantei poate fi un pas esential pentru imbunatatirea modului in care antrenam, instruim si concuram.

Psihoterapia intergativa reprezinta una dintre cele mai moderne forme de psihoterapie, care, spre deosebire de celalate forme, este flexibila, creativa si adaptabila problematicii fiecarui client. 

Clinica Life&Sports incurajeaza o abordare unitara a complexitatii fiinitei umane in ansamblul manifestarilor sale, permitand evaluarea si tratamentul unitar al pacientului, raportat la unicitatea persoanei.

Plecand de la viziunea sistematica corp – minte – spirit, prin psihoterapia integrativa se intelege o abordare unitara a complexitatii fiinitei umane in ansamblul manifestarilor sale, permitand evaluarea si tratamentul unitar al clientului, raportat la unicitatea persoanei.

Asa cum fiecare om este diferit, acest tip de psihoterapie permite utilizarea instrumentelor diferite, necesare si adaptate la nevoia fiecarui client care va intra in cabinet. Psihoterapia integrativa este o abordare holistica ce inglobeaza modele si tehnici din fiecare tip de psihoterapie, terapeutul fiind acela care decide ce anume i se potriveste cel mai bine clientului, in situatia despre care se discuta.

In cadrul sedintelor de psihoterapie incepe un proces de constientizare a gandurilor si emotiilor pe care le avem si care ne ghideaza, din umbra, comportamentul si reactiile. Odata aduse din plan inconstient in plan constient, acestea isi pierd din puterea pe care o au, oferind posibilitatea de a alege in mod constient si asumat cu sustinerea continua a relatiei psihoterapeutice, in toate dimensiunile ei.Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare