Excelenta in chirurgia ortopedica miniminvaziva
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

Servicii oferite

Acupunctură

Consultatii de specialitate Tratamentele se realizează la standarde înalte de siguranță, cu ace de acupunctură sterile, de folosință unică, într-o atmosferă curată, relaxantă și regeneratoare.

Cardiologie

Cuprinde diagnosticul si tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolilor cardiace ischemice, insuficientei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor si bolilor pericardului.

Diabet, Nutriție și Boli metabolice

Diabetul zaharat reprezinta o tulburare a metabolismului zaharului. Nutritia este personalizata fiecarui pacient in parte.

Ecografie

Realizam ecografii ale aparatului locomotor in oricare dintre sediile clinicii noastre. In cazul in care medicul considera ca este necesar, va va recomanda o astfel de investigatie. In acelasi timp, in cadrul clinicii noastre se realizeaza infiltratii sub ghidaj ecografic.

Îngrijire medicală la domiciliu

In cazul in care nu va puteti deplasa sau o persoana draga are nevoie, medicii nostri se pot deplasa la domiciliul pacientului pentru un consult sau mici interventii, dupa caz.

Medicină sportivă

Medicina sportiva contribuie la prevenirea traumatismelor si imbolnavirilor legate de sport, diagnosticarea si tratamentul accidentelor si afectiunilor care au loc in timpul activitatilor fizice si sportive dar si consilerea si propunerea de masuri preventive destinate mentinerii si ameliorarii conditiei fizice.

Nutriție și dietetică

Nutritia reprezinta o specialitate medicala ce are in vedere diagnosticarea si tratamentul principalelor afectiuni cu substrat nutritional si metabolic (cele mai frecvente fiind dislipidemiile, hiperuricemiile, guta, porfiriile, obezitatea si denutritia), promovand un stil de viata si alimentatie sanatos.

Ortopedie pediatrică

In cadrul clinicii noastre avem medic ortoped pediatru care detine reale abilitati de comunicare cu copiii, incepand de la bebelusi pana la adolescenti.

Ortopedie și traumatologie

Ortopedia este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea afectiunilor congenitale și dobandite, traumatice si netraumatice, ale aparatului locomotor.

Psihologie

In cadrul clinicii noastre realizam studiul funcțiilor si proceselor mentale, a experiențelor interioare și subiective cum ar fi motivarea, gandurile, emoțiile, percepția altora și personalitatea umana.

Psihoterapie

Dezvoltarea psihologica a organismului uman este un mijloc terapeutic eficient in cadrul procesului de corectare sau vindecare a unor tulburari organice si/sau functionale ale oamenilor in general si ale sportivilor.

Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare

In cadrul clinicii noastre dar si la domiciliul pacientului, practicam cele mai bune programe de recuperare medicala in functie de afectiunile cu care lucram.

Reumatologie

In cadrul clinicii noastre oferim consultatii de specialitate pentru pacientii cu afectiuni reumatologice.

 
Programare