Excelenta in chirurgia ortopedica miniminvaziva
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cardiologie Cardiologie Bucuresti

Cardiologie în Bucuresti

Activitatea fizica regulata si moderata reduce riscul bolilor cardiovasculare pe termen lung. Cu toate acestea, activitatea fizica poate impune un risc considerabil de moarte subita la persoanele cu boli de inima, in special la cei cu o inflamatie cardiaca, printre care cel mai frecvent se enumera tinerii.
Bolile de inima pot fi resimtite sau pot exista fara nici o manifestare. Din acest motiv, controalele medicale periodice nu trebuie neglijate, mai ales in cazul persoanelor active si sportivilor de performanta, pentru identificarea precoce a unor eventuale probleme.

Bolile cardiovasculare sunt foarte frecvente iar vizita la un medic cardiolog este esentiala la aparitia oricaror simptome cum ar fi durerile in piept, palpitatiile, oboseala, slabiciunea, ametelile, tulburarile de ritm cardiac, inflamatiile din zona gleznelor, mainilor si abdomenului. Totodata, consultul cardiologic este obligatoriu pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet, hipercolesterolemie sau hipertensiune arteriala, intrucat acestea se confrunta cu riscul cel mai crescut pentru aparitia bolilor cardiovasculare.

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania. Multe dintre aceste situatii ar putea fi prevenite printr-un simplu consult de specialitate.

Pacientul care a suferit un infarct de miocard trebuie sa ramana toata viata in evidenta unui cardiolog, care sa-i moduleze tratamentul in functie de particularitatile fiecaruia.

La Clinica Life & Sports gasesti toate investigatiile si tratamentele necesare pentru a avea o inima sanatoasa tun:Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare