Excelenta in chirurgia ortopedica miniminvaziva
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Bucuresti

Kinetoterapie – Centrele Ortokinetic

Kinetoterapie – Centrele Ortokinetic
Kinetoterapie – Centrele Ortokinetic

In centrele Ortokinetic veti gasi cele mai moderne salli de kinetoterapie din Bucuresti. Echipele noastre de kinetoterapeuti si fiziokinetoterapeuti va vor indruma in alegerea si efectuarea celor mai modern programe de kinetoterapie pentru a atinge rezultate optime in cel mai scurt timp.

Programele de kinetoterapie pot fi urmate la salile noastre situate in Piata Dorobanti, strada Bitolia nr. 44 si in Piata Timpuri Noi, la etaj.

Daca aveti deja o recomandare de kinetoterapie va puteti programa la numarunul unic telefon: 031.9494 sau la numrele: 021.331.69.84 (Timpuri Noi) si 021.231.19.55 (Piata Dorobanti). Pentru consultatii sunt disponibile aceleasi numere.

In cazul in care timpul d-voastra este foarte limitat sau daca deplasarea este dificila va putem oferi kinetoterapie la domiciliu. Kinetoterapeutii nostril se vor deplasa la domiciliul d-voastra pentru a stabili programele optime de recuperare.

Afectiuni:
 
Programare