Dureri si “jenari” dupa injectare cu acid hialuronic

25-09-2023
Roxana133
Nu este medic/terapeut
Roxana133
buna seara! am 22 ani, 1.78 inaltime si 52 kg. in 2015 m am ales cu un diagnostic “entorsa a genunchiului” (rotula piciorului stang mi s a deplasat in partea stanga a piciorului), a revenit la forma initiala in cateva secunde, asta dupa ce a trebuit sa suport durerile exagerat de mari. am purtat gips, 2 saptamani, dupa care am facut kinetoterapie tot 2 sapt. nu am mai avut probleme de atunci, decat ca simteam din cand in cand o instabilitate care trecea repede, fiind tanara si cu capul in nori nu mi am dat seama ca se poate agrava. pana anul asta la sf lunii iunie am inceput sa simt instabilitatea mult mai accentuat si mi am dat seama ca de data asta nu o sa treaca daca nu fac ceva.
am mers la un domn dr specialist ortopedie, am facut un rmn, in urma rmn ului m am ales cu “patella alta”, “modificari degenerative grad 2 corn posterios menisc intern”, “cantine minima de lichid in cavitatea sinoviala” si “bursita minima”. vazand atatea probleme pe fișa, am ramas speriata pana am ajuns la dr. doctorul mi a spus ca nu e grav, nu am nevoie de operatie si ca totul se va rezolva daca ma injectez cu acid hialuronic in genunchi. asta am si facut. am fost injectata cred ca in 2 locuri ale genunchiului cu acid hiarulonic la pretul de 850 de lei. am inteles ca sunt mai multe la preturi mai mici, dar doctorul mi l a recomandat pe cel la 850. initial m am simtit bine dupa vreo 10 zile de la injectare. dupa care incet, incet au inceput sa apara dureri, intradevar nu mai simt acea instabilitatea care ma deranja. dar tot nu ma simt bine. ceva ma jeneaza, ma doare, nu il simt destul de sigur, adica ma sprijin foarte mult in piciorul drept (cel stang fiind cel cu probleme), de frica sa nu mi se mai deplaseze rotula inca o data. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat si ce as putea sa mai fac. (in prezent au trecut aproape 2 luni de la injectare)
1 comentarii
0
25-09-2023, ora 19:54
Roxana133
Nu este medic/terapeut
Roxana133
am uitat sa mentionez ca rotula s a deplasat de la o ridicare de pe vine, nu am fost sportiva si nici nu sunt. in prezent lucrez la birou. iar locurile de munca din trecut, ma sacrificam a cate 12 ore in picioare, lucrand in ture sau cateodata zi de zi. dar vreau sa scot in evidenta faptul ca atunci nu aveam probleme, acum cand stau mai mult pe scaun, am din ce in ce mai multe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Progresia osteoartritei genunchiului poate fi încetinită cu ajutorul unui tratament comun
  •