mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(

03-03-2007
coco_lino
Nu este medic/terapeut
coco_lino
Buna ziua. Ca mai toata lumea de pe acest forum (cu exceptia medicilor) am si eu probleme de sanatate pe care as dori sa le rezolv fara a merge la medic. Simptomele sunt simple, ma mananca pielea! :)
Detalii :
- In zonele in care ma scarpin pielea se inroseste si se usuca si se formeaza o cojita fina

A 2-a problema ar fi pe picioare unde am niste bubite mici rosii, pe care cand pe rup sunt ca niste cosi uscati. Ma mananca mai ales gambele dar nu am alte semne vizibile decat acele bubite rosii.

Pe zonele care s-au inrosit (vreo 3 la numar si de marimea unei monede de 10 bani) m-am dat cu clotrimazol de cateva zile (cam 1-2 ori pe zi).

Daca imi puteti recomanda ceva, (in afara de a merge la medic, lucru pe care stiu ca trebuie sa-l fac :) ), v-as fi recunescator. Va multumesc!
5 comentarii
0
03-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Tot examenul medical iti va da un raspuns la problema ta!
Pana atunci, poti masa locul care te mananca cu Triamcinolon acetonid crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Acest tratament iti va ameliora simptomele dar nu va exclude examenul unui specialist!
0
07-03-2007, ora 00:00
Antrax
Nu este medic/terapeut
Antrax
Salut. la fel am patit si eu... ma mananca pielea in special pe picioare si ma scarpin pana da sange.. sunt din suceava. am intrat aici sa vad daca trebuie sa merg chiar la medic, ma gandeam ca gasesc un raspuns aici
0
21-03-2007, ora 00:00
cosmina16
Nu este medic/terapeut
cosmina16
Buna ziua!am o alergie inca de la varsta de 6 ani care nu se mai stopeaza...multa lume banuieste ca este de la papagali.am mers la diferiti medici unii mi'au zis a am raie, altii mi'au dat diferite tratamente.acesta alergie imi iese mai ales vara de la rosii, capuni, oua, ciocolata, iute, pikant..si altele, sunt ca niste blande rosii pline cu apa si de la scarpinat ma ustura si imi raman semne.am luat tot felul de medicamente...claritine ketotifen aerius clorocalcin, s.a insa nimic...va rog sa'mi da'ti un sfat ca nu mai rezist e aproximativ 9 ani nu pot iesi vara in pantaloni scurti in fuste in tricou.am incercat sa merg la plaja dar se evidentiaza si mai tare...va multumesc
0
28-03-2007, ora 00:00
gabi_tavi_vali
Nu este medic/terapeut
gabi_tavi_vali
buna ziua!sufar de o mancarime la picioare.daca stau incaltata mai mult de o ora, doua in momentul in care m-am descaltat ma scarpin pana la sange si dupa aceea fac rani care se vindeca foarte greu si ma dor foarte tare.va rog ajutati-ma cu un sfat in afara faptului de a merge la medic.multumesc!
0
29-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Poti avea fie o dermatita de contact, fie o ciuperca, fie altceva!
Din pacate numai medicul dermatolog te poate ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •