pneumonie copil 9 luni

22-10-2009
oi
Nu este medic/terapeut
oi
o luna in urma copill meu de 9luni a avut pneumonie, am primit antibiotic acum iarasi a racit nasul infundat tuseste inaite de culcare si dimineata cum as putea prin produse naturale sa disfundam nasucul si sa scapam de gripa deacum am primit de tri ori antibiotice si nu e de dorit sa mai primim.
4 comentarii
0
22-10-2009, ora 23:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat daca puteti.Exista remedii homeopate bune, fara efecte adverse. Antibioticele nu aduc oricum nimic la gripa (ca nu sunt contra la virusi) si de fapt nici la infectii, daca aveti rabdare cu ceai si remedii naturiste merge mai bine decat cu antibioticele.
0
23-10-2009, ora 07:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mergi cu copilasul sa-l vada si sa-l consulte medicul de familie.Daca a fost racit de trei ori si de trei ori i-a trecut cu tratamentul primit inseamna ca nu a fost chiar gripa curata. Vina nu-i a medicului care-ti tot da antibiotic , probabil ca asa trebuie. Dar de ce-ti raceste bebelusul atat de des? Sa ai mai mare grija de el, sa-l imbraci adecvat, cu haine calduroase, in casa sa fie cald, sa nu fie curent, apa cand ii faci baie sa fie destul de calda, sa nu se plimbe nimeni pe usa cat ii faci baie si nu-l scoate afara dupa baie, lichidele pe care i le dai sa bea sa fie calde etc. etc..Daca dupa consultatie medicul va constata ca este o gripa sigur nu vei primi antibiotic. Cat copilul este inca sugar adreseaza-te doar medicilor care ti-au ingrijit copilu pana acum si asculta de ei.
0
24-10-2009, ora 16:14
oi
Nu este medic/terapeut
oi
va multmim pentru raspuns, spunetimi va rog ce temperatura trebuie sa fie in casa eu ma starui sa fi 20 de grade poate si 23 nu mai mult si nici mai putin, apa cind fac baie dupa controlul meu cu cotul miniii parca mear parea ca e buna de facut baita si in timpul baite turnam apa fierbinta in albie, am observat ca nasul infundat sau simtomele de gripa le arata atuncii cind incepe a aparea dintisorii de la 4, 5 lunii au inceput a esii dintii si de atunci noi tot boliim cu griipa daca ar fii asta gripa si nu al ceva, as pute da copilulu aloie suc cu miere de albini, si daca as putea sa disfund nasucul cu calancoie(doctor).
0
25-10-2009, ora 13:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Colargol, ser efedrinat, Sterimar sau Nazomer, toate acestea sunt bune pentru curatirea si desfundarea nasului la bebelusi.Camera in care bebelusul face baie trebuie sa fie incalzita la 24-25 de grade si sa nu se faca curenti de aer ; ferestrele sa fie inchise si sa nu se circule pe usi.Prosopul in care se va scoate bebelusul sa stea pe soba sau pe calorifer pentru a fi cald cand va primi micutul.Exista termonetru de baie in farmacii si nu este scump.Apa trebuie sa aiba 37- 37, 5 grade, iar la sugarul mai mare 36-37 de grade.Pentru calirea organismului te sfatuiesc ca inainte de baie cu un sfert de ora sa dezbraci copilul complet si sa-l lasi in pielea goala sa se joace pe patut in aceste 15-20 de minute; apoi ii faci baie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Există 7 factori care pot prezice riscul de pneumonie (studiu)
  • Vizitele regulate la dentist ar putea reduce riscul de pneumonie
  • „Vesta inteligentă” pentru diagnosticul pneumoniei
  • Indicatori clinici pentru depistarea cu acuratețe a pneumoniei (Studiu)
  • Răceala la nou-născut - simptome, riscuri și tratament
  • Semne clinice pentru identificarea corectă a pneumoniei
  • Tusea uscată vs tusea productivă - diferențe, cauze, tratament
  • Răceală, viroză sau pneumonie - când sunt recomandate antibioticele
  • Cum și când trebuie tratată tusea
  •