De ce ai nevoie de tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo de la HOYA?

©

Autor:

De ce ai nevoie de tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo de la HOYA?
Următorul nivel de performanță de care ai nevoie în alegerea ochelarilor tăi este acela de a ține pasul cu ritmul și cu provocările din viața de zi cu zi. HOYA Vision Care a optimizat experiența purtării de ochelari în cei șaizeci de ani de inovație dedicați îmbunătățirii tratamentelor antireflex pentru lentile.

 

Iată numai câteva dintre beneficiile de care poți profita achiziționând tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo de la HOYA Vision Care.

 

Uită de efectul de condens.

Când treci de la o temperatură la alta, lentilele se aburesc instantaneu, iar asta îți blochează cu totul vederea. Cu tehnologia tratamentului antireflex Meiryo de la HOYA Vision Care, această problemă poate deveni istorie.

 

Tratament pentru razele reflectate.

Fie că ești la volan sau pe bicicletă, tratamentul antireflex reușește cu succes să împiedice razele intense ale luminii, astfel încât tu să te poți bucura de un drum liniștit, fără disconfort la nivelul ochilor.

 

Protecție UV pentru sănătatea vederii pe termen lung.

Razele UV pot fi nocive pentru ochi. Cu tratamentul Hi-Vision Meiryo, beneficiezi de protecție UV la nivelul ambelor suprafețe ale lentilelor.

 

Relaxare pentru ochii tăi.

Hi-Vision Meiryo a fost conceput pentru a oferi contrast sporit atât pe timpul zilei cât și noaptea, ca astfel să te bucuri de fiecare moment din zi fără să resimți oboseala ochilor.  

 

Fiabilitate pentru ochelarii tăi.

Cu noul tratament pentru lentile, ochelarii tăi beneficiază de lentile mai rezistente la șocuri și o durată de viață prelungită.

 

Adio urme de murdărie și pete.

Noul tratament antireflex reușește să respingă petele cauzate de apă, înlăturând cu totul acest factor de risc care amenință claritatea vederii. De asemenea, efectul oleofob ajută la îndepărtarea murdariei.

 

Testează gratuit capabilitățile tehnologiei inovatoare Hi-Vision Meiryo cu simulatorul de beneficii care demonstrează performanța lentilelor prevăzute cu acest tratament.

 

HOYA Vision Care, garanția calității liderului mondial în inovația optometriei

În cei peste șaizeci de ani de activitate, compania HOYA și-a consolidat poziția de lider mondial în inovația optometriei. Produsele sale, rezultat al unor eforturi de cercetare susținute, constituie o schimbare benefică în viața purtătorilor de ochelari, oferindu-le soluții superioare pentru o vedere mai clară, un plus de confort și stare de bine.

 

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât un număr cât mai mare de pacienți români să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii. 

 

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

 

Află care este cel mai apropiat centru de optică partener HOYA Vision Care.


Data actualizare: 04-06-2024 | creare: 04-06-2024 | Vizite: 229
Bibliografie
Text si imagine oferite de HOYA
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: