3 pastile de yasmin intr-o zi
am luat 3 pastile de yasmin intr-o zi...care sunt efectele?am luat-o pe cea de duminica in loc de cea de sambata si am luat-=o apoi si pe cea de sambata iar la 2 ore jum am varsat si am luat alta pastila din alta folie...
1 comentarii
Nu se intampla nimic. Ia pilulele in continuare zi de zi, termini folia, faci pauza de 7 zile, dupa care incepi un nou blister. Astazi e duminica si pentru ca ai luat ieri pilula aferenta acestei zile din blister, astazi iti administrezi pilula pentru ziua de luni, luni pentru marti, si asa mai departe, pana termini blisterul. O sa il termini cu o zi mai devreme, nu-i nicio problema.
Nu inteleg de ce ai luat atatea pilule, nu conteaza ziua la Yasmin, fiecare pilula are aceeasi cantitate de hormoni, toate sunt la fel. Chiar daca luai pilula de duminica in loc de sambata nu era nicio problema... Sunt specificate zilele saptamanii pe blister pentru a sesiza mai usor cazul in care uiti o pilula intr-o zi.
Nu inteleg de ce ai luat atatea pilule, nu conteaza ziua la Yasmin, fiecare pilula are aceeasi cantitate de hormoni, toate sunt la fel. Chiar daca luai pilula de duminica in loc de sambata nu era nicio problema... Sunt specificate zilele saptamanii pe blister pentru a sesiza mai usor cazul in care uiti o pilula intr-o zi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 3ati folosit cilest?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 23uitat pastila Yasmine
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 8Ovare polichistice, pot sa iau anticonceptinale daca nu am avut ciclu?
- 6efectele contraceptivelor dupa 3 luni de administrare
- 7durere mana dreapra, anticonceptionale
- 5anticonceptionale de la ginecolog sau la un planning familial?
- 6intarziere sau sarcina?
- 10cum iau anticonceptionalele
- 19melleva 35
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 1Efectul anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: